Photodiary

Wat een heerlijk weer deze week zeg! Deze keer allemaal lekkere zonnige foto´s bij één. Van mij mag het de komende tijden nog dit weer blijven, kan geen genoeg krijgen van de zon! Afgelopen week heb ik lekker van de zon genoten en ben ik tevens ook naar een leuk bloggersevent geweest van Puur PR. Heerlijk dat de slippers, sandaaltjes, fleurige zomerjurken en shorts weer uit de kast kunnen. 

Hoi leuke sandaaltjes <3 / De nieuwe Jillz vind ik nog lekkerder dan de oude! / Senna die lekker ligt de rollen & te slijmen om wat lekkers / Beschuitjes met aardbeien, love it! / Deze fijne Real Techniques kwasten kreeg ik afgelopen tijd binnen & je kunt ze ook nog eens winnen! / Chill-outfit voor naar het werk! / Caramel sundae van de MAC, hmmm <3 / Even lekker een avondje naar het strand, helaas koelde het nogal snel af toen de zon onderging / Aan het zonnen tijdens werktijden, ideaal als dat even kan.

Nog een strandfoto! / Even een uurtje over op mijn vrije dag, dus in de zon genieten met de nieuwe Grazia / Outfit voor het Puur PR event / Alweer de tweede bbq van het jaar, heerlijk dat het daar weer tijd voor is! Na twee stukjes vlees zit ik alleen altijd al vol, omdat ik mijn buik altijd vol eet met stokbroodjes met kruidenboter. Ach, ik vind het wel erg gezellig! / Voor het eerst asperges gegeten bij mijn vader en ik vond het erg lekker! / Leuke quote! / Puur PR / Avondeten: Spinazie, vis & aardappels / Selfie

Instagram: Belessanl

Fijne zondag!

18 Reacties

 1. 9 juni 2013 / 07:03

  Jillz, heerlijk verfrissend drankje tijdens deze warme dagen 🙂 Leuke foto’s!

 2. 9 juni 2013 / 07:09

  Die quote is echt geweldig! Leuke foto’s weer om te zien, veel mooie zomerse fotos 😀

 3. 9 juni 2013 / 10:06

  Leuke foto’s, dat drankje van jilz is lekker he? Ook al vind ik die gewone toch lekkerder.

 4. 9 juni 2013 / 13:54

  Yay leuke foto’s!
  En jaa het is heerlijk weer! Nu wat minder, maar ach!

 5. 9 juni 2013 / 16:21

  Ik vond de nieuwe Jillz helaas tegenvallen 🙁 Maar goed dat jij het wel lekker vindt!

  • 10 juni 2013 / 23:53

   Oh wat jammer! Smaken verschillen inderdaad!

 6. 9 juni 2013 / 20:18

  Leuke, zonnige foto’s! Ben benieuwd naar die variant van Jillz, die ken ik nog niet. Wat heb je trouwens leuke broeken aan! Zulke leuke, comfortabele broeken met printjes zoek ik ook nog.

  • 10 juni 2013 / 23:53

   Dank je wel Laura! Zulke broeken zitten inderdaad heerlijk! Ik heb er een paar van H&M, New Yorker, Mango & Only! Misschien dat je bij één van deze winkels ook een fijne tegenkomt.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx