Photodiary

Ik heb echt een heerlijke vakantie gehad, niet al te veel gedaan, maar vooral erg uitgerust. Ik ben ook gewoon thuis gebleven, want wij gaan later in het jaar nog op vakantie. Ik had gehoopt dat het wat lekkerder weer zou zijn, maar helaas was het niet zo zonnig als de week daarvoor. Toch mogen wij niet klagen met het weer wat wij hebben gehad. Het was zo goed als droog en gelukkig hebben wij ook dingen kunnen doen. Kijk mee naar mijn week vakantie!

Mijn nieuwe allstars / Swatches Sleek Candy (artikel komt er aan) / Tim en ik bij het Rijksmuseum. Wij waren er nog nooit geweest en het was erg interessant om eens gezien te hebben / Geshopte spullen showen op Instagram / Mijn vriend vind het erg leuk om zo nu en dan te frisbeeën als het mooi weer is. Ik vind het ook wel leuk voor een half uurtje, dan heb ik het altijd wel weer gezien. Hij maakte deze actiefoto haha / Lekker een avondje (make-up loos) knuffelen met Senna / Senna ligt altijd in de raarste poses op de bank. Echt dat je denkt dat kán toch niet lekker liggen?? / Afgelopen woensdag heb ik heerlijk tapas gegeten met vriendinnen / Tijdens het shoppen gingen mijn zusje en ik lunchen bij de MAC. Ik ben niet zo’n fastfood-fan en het smaakte mij dan ook weer eens niet.. 

Nieuwe schoenen van Sarenza (komt ook nog een artikel over) /  Leuke tas gezien bij Bershka / Hollandse pot: Bloemkool, aardappels en een cordon bleu van de slager /  Voor het Rijksmuseum / De nieuwe LE van Sleek (artikel volgt). Ik kan alvast verklappen dat het echt prachtige kleuren zijn! / Senna lag weer eens lekker te slijmen op de grond / Outfit of the day / Vanille-ijs met home made aardbeisaus / Kip Tandoori

Fijne zondag!

17 Reacties

 1. 16 juni 2013 / 08:04

  Ben je eigenlijk ook naar het Rijksmuseum geweest? 😀 Of alleen erbuiten?

  • 16 juni 2013 / 12:17

   Ik ben er ook in geweest, misschien was dat niet helemaal duidelijk hihi. Ik vond het erg leuk om het eens gezien te hebben. Wat is het groot daarbinnen, soms echt net een doolhof!

 2. 16 juni 2013 / 08:27

  Leuke foto’s ! Ik vind je nieuwe all stars echt mooi!

 3. 16 juni 2013 / 11:47

  Ahw de foto van jou met Senna is zo lief! <3 Knuffel knuffel!

 4. 16 juni 2013 / 12:14

  ohh vanille ijs met homemade aardbeiensaus?! ga ik ook gauw eens proberen haha <3 klinkt heerlijk

 5. 16 juni 2013 / 13:26

  Ik vind je nieuwe All Stars zo tof! En Senna lijkt me zo’n geweldig beestje, ik word altijd vrolijk als je weer een kattenfoto op instagram plaatst. Dat koppie, zo schattig! 🙂

 6. 16 juni 2013 / 21:06

  Leuke diary! Wat een schattige kat heb je, haha 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx