Photodiary

Vorige weekend hebben Tim en ik ons vooral bezig gehouden met het bezoeken van garages, marktplaats afstruinen naar auto’s en ik werd er op het laatst zelfs helemaal gek van. Ik vond iedere auto wel best op een gegeven moment. Wij waren nog opzoek naar een auto, want het is toch wel makkelijk om een auto voor de deur te hebben. Uiteindelijk hebben we, nog best snel eigenlijk een auto gevonden. Wij hadden alles in één weekend gepropt, dus het duurde voor mij gevoel allemaal zolang.. Uiteindelijk hebben wij particulier een auto gekocht, een Mitsubishi Colt in een tof kleurtje! Misschien dat ik autorijden toch ooit nog leuk ga vinden in zo’n leuke auto? Eerst haalde ik deze week de 888 volgers en toen mijn winacties online kwamen (ja ik kan niet ontkennen dat door het regelen van winacties je er geen nieuwe volgers bij krijgt, natuurlijk krijg je er dan wat nieuwe volgers bij. Sommige blijven hangen en sommige zijn na de winactie weer verdwenen) haalde ik dan ook de 900 volgers, woehoee i’m happy! Kortom in het kort, een super goede week!

Senna en Tim aan het knuffelen / Ik kan niet zo goed tegen chocolade, maar wanneer het lekker weer buiten is, ben ik daar erg zwak in. Ijs met chocolade erin is namelijk heerlijk! /  Daar is die dan, onze auto! / Foto’s maken van klaprozen in de buurt, wat zijn ze mooi! / 900 volgers yeah! Ik ben met iedere volger ontzettend blij en het is natuurlijk speciaal als je een rond getal haalt / In mijn lange maxi-dress die ik kocht op E-bay. Wij besloten even een rondje te maken met de auto en naar de Klimduin te gaan in Schoorl / Senna speelt het liefst met touwtjes, draadjes en kabelbinders. Ze apporteert als je deze namelijk weggooit en als ze zin heb (en niet een eigenwijze bui heeft) dan komt ze deze netjes weer terugbrengen. Dit spelletjes herhaalt zich dan een paar keer! / Pioenrozen gehaald voor op de tafel / Deze week reviewde ik het Sleek Candy palette, benieuwd daar naar? Ook maakte ik er een look mee.

Maxi-dress showen op Instagram / Kiekeboe Senna! / Ik ben op pasta’s en deze keer maakte ik weer eens een pastasalade met pesto en tonijn, altijd lekker! / Ik ben gek op Coolbest en toen ik even snel boodschappen ging halen, kwam ik deze nieuwe variant tegen. Ik was altijd gek op Stawberry Hill & Mango Dream, maar deze Coconut Paradise – de naam is al hemels –  mag worden toegevoegd aan mijn favorieten drankjes. / Afgelopen dinsdag was het opeens tropisch warm en deze zonnebrand bracht mij verkoeling (review) / Senna vond het die dag ook veel te warm om maar overeind te komen, dus ze heeft de hele dag zo languit op de bank gelegen / Op een koele avond lekker aan het spelen / Deze foto vond ik wel erg leuk van mijzelf. Een outfitpost kwam deze week ook online, maar niet iedereen was fan van mijn legging. Helaas was het die dag niet warm genoeg om zonder legging naar buiten te gaan. Ik vind de legging zelf niet storend 🙂 / Nog een instagram outfit foto om mijn shortje te showen van E-bay (aankoopjes E-bay).

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog genoten van het lekkere weer?

Fijne zondag!

19 Reacties

 1. chucky1012
  23 juni 2013 / 06:29

  Leuke wk en prachtige foto’s! Heerlijk zo een cornetto! Je draagt een schitterende dress en de make-up palette is een musthave 😉

  Fijne en mooie dag!

  • 24 juni 2013 / 21:15

   Dank je wel! Ik word altijd blij van je leuke comments! 😀

 2. 23 juni 2013 / 08:02

  Leuk een nieuwe auto! Wil de coolbest trouwens wel proberen! 🙂

  • 24 juni 2013 / 21:16

   De Coolbest is echt heerlijk! Vooral als je van kokos houdt, is dit echt een aanrader!

  • 24 juni 2013 / 21:17

   Er zitten echt hele mooie aparte kleurtjes in hè! Ik vind het een fijne aanwinst voor mijn stash! 🙂

 3. 23 juni 2013 / 13:40

  Wauw echt mooie foto’s! Ik wil echt zo graag een sleek palette!
  X Anne

 4. 24 juni 2013 / 11:49

  leuke fotos zeg! de klaprozen zijn mooi!!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx