Photodiary

In het begin van deze week was ik nog in Keulen. Ik heb er voor gekozen om een aparte Photodiary te maken met foto’s van Keulen, omdat het anders wel een hele lange photodiary zou worden. In de loop van de week werd het weer gelukkig beter en heb ik vrijdag en zaterdag al heerlijk van de zon genoten. Het weerbericht voor de komende week ziet er ook nog goed uit, dus ik ben helemaal gelukkig. Ik kan zó ontzettend gelukkig worden van de zon! Voor de rest heb ik net nog de spannende cliffhanger van GTST terug gezien en ik vind het allemaal maar erg spannend. Ik vind de zomerstop meestal niets, want ik wil meteen zien wat er gebeurd is.

Klaarmaken voor gezellig een avondje met vriendinnen en een Surpriseparty voor een collega! / Als het warm weer is buiten, wil ik alleen maar sla eten het liefst. Ik vind aardappelen helemaal niets als het warm weer is. / Outfit of the day / Mijn schoonbroertje is geslaagd, dus een lekker stukje citroen yoghurt taartje / Na Keulen was ik toe aan “gewoon eten” Aardappelen, groente en vlees/ Ik ben naar de Pixar expositie geweest en ik vond het erg leuk om te zien hoe Pixar in 25 jaar is gegroeid en hoe de films in elkaar zijn gezet. Echt een aanrader om eens heen te gaan / De dom in Keulen /  Watermeloen eten op het werk / Selfie

Ik ben zelf even aan het kijken hoe ik mijn Photodiary misschien op een andere manier kan weergeven. Ik vind zelf juist deze manier erg leuk met de twee collages, maar ik begreep dat het op een telefoon niet zo fijn lezen is als je continu heen en weer moet scrollen.

@ Pixar Expositie /  Twee LE producten van Kiko die ik kocht in Keulen (shoplog) / Chicken Tonight <3 /  Senna ligt weer eens lekker te slijmen en te rollen op de grond. Prrrr / Sla, aardappels en zalm Teriyaki / Senna is net als ik gek op de zon. Ze gaat het hele huis door op zoek naar een zonnestraal / Nog een leuke foto uit Keulen! / Senna die de zon weer eens opzoekt! / Simpele outfit of the day.

Zijn jullie ook zo aan het genieten van het lekkere weer? Fijne zondag!

11 Reacties

 1. chucky1012
  7 juli 2013 / 06:28

  Wat een mooie foto’s! Is de make-up palette van urban decay?

  Fijne dag…..

  Xoxo

 2. 7 juli 2013 / 08:34

  Als het warm weer is buiten eet ik ook het liefste alleen maar sla eigenlijk haha

 3. 7 juli 2013 / 10:39

  Het fuchsia roze staat je geweldig Kelly! <3 En wat fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad in Keulen!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx