Photodiary

Voorheen deed ik mijn hele Photodiary in collages, maar ik kreeg feedback op de collages. De foto’s waren wat te klein om het goed te kunnen bekijken en op een mobiele telefoon was het erg lastig als je continu heen en weer moest scrollen. Ik vind het erg fijn als ik feedback krijg en ik probeer er ook altijd iets mee te doen. Ik heb besloten dat ik mijn beginplaatje wel als collage doe, maar voor de rest maak ik mijn photodiary met ‘losse foto’s. Ik hoop dat dit beter bevalt en mochten er nog andere suggesties zijn, laat het horen! Deze week was het heerlijk warm, heb ik genoten van de zon en ben ik zelfs meerdere malen gaan zwemmen. Ondanks het lekkere weer moest er helaas ook gewerkt worden en dat viel soms nogal tegen met de warmte. Graag hoor ik hoe jullie de wekelijkse Photodiary nu vinden om deze manier!

Ik heb echt genoten van het mooie weer de afgelopen week! Zondag ben ik heerlijk wezen zonnen, zwemmen en barbecueën.  Later deze week besloten wij om lekker bij het water te gaan eten met een goed gevulde salade en stokbroodjes met kruidenboter. Erg leuk met lekker weer en zeker voor herhaling vatbaar als er nog wat mooie warme dagen aankomen.

Senna zit regelmatig voor het raam, om te kijken of de buurkatten er zijn op de galerij. Deze rode kat is ontzettend sterk en de ene keer vind ze hem nog wel leuk, maar de andere keer schrikt ze en valt ze zo van de vensterbank af. Ze is wel erg nieuwsgierig naar hem en houdt het raam erg goed in de gaten.

Deze fijne conditioner en shampoo vond ik echt heerlijk tijdens de warme dagen. Ik ben echt een kokos-geur fan! De review van deze shampoo & conditioner volgt nog!

Op dinsdag ben ik vaak vrij en besloot ik met een vriendin en haar kindje naar een openluchtzwembad te gaan, aangezien het om 9 uur in de ochtend al tropisch warm was. Wij hebben ontzettend genoten van de zon, het water en de Double Dip. Wat had ik die lang niet meer gegeten zeg! Ondanks de goede bescherming, was ik op mijn rug toch licht verbrand. Gelukkig heb ik een hele goede aftersun waardoor ik er maar weinig last van heb gehad.

Ruik ik daar meloen? Hmm! Mijn kat is echt gek op meloen en als die alleen al pak gaat ze zo nieuwsgierig zitten kijken. Als ik mijn mes erin steek dan staat ze meteen naast mij en krijg ik wel honderd kopjes en gaat ze voor mij liggen rollen.

Fijne producten om te testen, de review volgen in de loop van de week!

Het blijft echt heerlijk weer en ondanks het heftige noodweer van gisterochtend, is het bij mij echt niet veel afgekoeld. Dus lekker met een jurkje, blote benen en sandaaltjes de deur uit. Op mijn lippen draag ik de Matt About Pink van Catrice.

Bij Action kwam ik blikjes Vanille Cola tegen (volgens mij zijn ze rond de €0,69). Ik baalde als een stekker toen de vanille cola niet meer verkrijgbaar was in Nederland. In het buitenland koop ik regelmatig vanille cola, maar nu kom ik het gelukkig toch steeds vaker tegen. Xenos heeft het bijvoorbeeld ook in het assortiment!

Hebben jullie nog een beetje kunnen genieten van de mooie zonnige dagen? Ik zie aan de voorspellingen – als die zo blijven – dat de temperatuur en de zon zich aan het eind van de week ook weer goed laat zien en een lekker temperatuurtje van 28 graden. Fijne zondag!

17 Reacties

 1. 28 juli 2013 / 11:48

  Ooh coca cola vanille 😀 x leuke foto’s 🙂

 2. 28 juli 2013 / 11:56

  Leuke foto diary! Wat een grappige kat heb je zeg, en een mooierd ook. Ik ben ook dol op kokos geuren, wat is dat voor gerecht op de bovenste rij foto’s? Ziet er namelijk erg lekker uit.

  • 29 juli 2013 / 19:34

   Die in die grote kom is een salade waar ik van alles en nog wat had in gegooid en die andere is kofta, gewoon lekker simpel een wereld gerecht van Knorr!

 3. Linda
  28 juli 2013 / 19:04

  Wat een leuke foto’s. Wat een mooi jurkje heb je aan. Wat heerlijk dat Senna zo gek op meloen is, die foto waarop ze heel nieuwsgierig kijkt vind ik zo leuk. Fijn dat je zo genoten hebt van het mooie weer. De swatches zijn super, is dat wat je bij de Big Bazar hebt gekocht? Echte zomerse foto’s.:-)

 4. 28 juli 2013 / 23:15

  Erg leuke foto’s weer 😀 leuk jurkje!
  Ik vind het zo ook fijner kijken qua foto’s!

  • 29 juli 2013 / 06:45

   Fijn om te horen Stephanie, dan behoud ik deze manier van de Photodiary!

 5. 1 augustus 2013 / 18:48

  Heel erg leuk om te lezen en ook hele leuke blog heb je :). Ik ga je meteen volgen:D! Ga zo door ;)!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx