Photodiary

Voor mijn gevoel duurde het vorige weekend een hele week. Ik heb altijd het gevoel dat als het lekker weer is, dat het weekend een soort mini vakantie is, heerlijk vind ik dat! Het weer is nu iets minder, maar wij mogen niet klagen met al die mooie weken die wij al hebben gehad. Ik heb in het begin van de week dus genoten van de zon, stond er een vervelend bezoekje tandarts gepland, kwamen er leuke pakketjes binnen & ben ik lekker uiteten geweest met Tim.

Op dinsdag ben ik vrij en ik vind het dan heerlijk om aan mijn site te werken, op mijn gemak mijn huisje schoon te maken, de was te doen & uit te leven met make-up. Heerlijk rustgevend vind ik dat!

Het was het afgelopen weekend opeens prachtig weer en wij besloten om even met de auto een stukje te gaan rijden – ik ‘moest’ eens rijden, want ik rij veel te weinig – vind er niets aan. Wij besloten om even een drankje te gaan drinken bij mijn vader een wij eindigde met mijn vader en zijn vrouw, bij een tentje aan het water bij hun in het dorp. Bittergarnituur hoorde daar natuurlijk bij. Het werd ook opeens echt heel warm, zat ik daar in mijn lange broek. Gelukkig had ik wel een hempje aan, waardoor ik het niet te warm had gelukkig. Helaas was het net iets te hard gegaan, waardoor mijn armen waren verbrand. Al met al viel het gelukkig mee en voelde ik het op tijd.

 

Zondag was het nog veel warmer en na een rondje gewandeld te hebben en outfitfoto’s geschoten te hebben, werd het tijd om lekker in mijn bikini aan het water te gaan liggen. Heerlijk dat het was!

Lieve Senna aan het slapen. Ze verdwijnt soms helemaal in de bank en dit is echt haar plekje!

Ik hou echt van de combinatie van stripes & neon!

Senna was opeens heel erg bang voor iets, maar ik kon echt niets vinden waar ze nou zo van geschrokken was. Met dikke staart was ze onder de bank gedoken, maar ze hield alles wel goed in de gaten.

Leuke post van Demake´Up! Wat een geweldige inhoud <3.

Deze eyeliner van Miss Sporty vind ik echt heel erg fijn. Geen last van uitgelopen eyeliner door traanogen, yeah!

Soms kan ik Senna echt nergens vinden en ligt ze op een gek plekje. Deze keer had ze zichzelf al snel verraden!

Mijn liefde voor studs is nog steeds niet over. Ik ben gek op mijn nieuwe schoenen, er komt later nog een artikel over online.

Al een hele lange tijd stond er een dinertje met zijn tweeën op de planning.  Steeds kwam er iets anders ‘tussendoor’ en was er weer een andere gelegenheid, waardoor wij al vaak met andere mensen uiteten waren geweest. Wij vinden het heerlijk om uit eten te gaan, maar van mij hoeft het niet iedere week. Ik vind het heerlijk om zo nu en dan eens te gaan en dat ik er dan ook echt naar uit kan kijken, plus extra van kan genieten. Wij hebben heerlijk tapas gegeten bij La Cubanita.

Nog leuke plannen voor vandaag? Fijne zondag in ieder geval! Ik ben een dagje naar Artis!

13 Reacties

 1. 11 augustus 2013 / 09:14

  Hele leuke foto`s! Je hebt genoten van het mooie weer zie ik wel! Wat hebben jullie een schattige kat!
  Liefs

 2. 11 augustus 2013 / 14:27

  Wat een leuke blog heb je! Ik heb je even gevolgd via bloglovin’ ! Ik heb sinds kort ook mijn eigen blog ! 😀 xoxo

 3. linda
  11 augustus 2013 / 17:52

  Wat zijn het weer een leuke foto’s. De outfit met dat zwart/wit gestreepte blousje staat je zo leuk. Senna is een schatje, fijn dat je zo genoten hebt van het mooie weer 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx