Photodiary

De week is alweer voorbij en vandaag is het weer tijd om mijn verzameling foto’s te zien. Deze week was het eigenlijk erg rustig, nu ik het terug zie heb ik eigenlijk erg weinig foto’s gemaakt. Ik heb een drukke week achter de rug met extra werken en een week vol afspraken. 

Ondanks de ijskoude wind die deze week om de hoek kwam kijken, ben ik voor het eerst dit jaar weer met een zonnebril op naar buiten gegaan / Smooth berry & roze wangetjes / Lieve Sen / Favoriete lipproducten van het moment, ben echt groot fan! / Tijd voor mijn jelly die ik een lange tijd geleden in Praag kocht / Hair repair masker wat ik aan het testen ben //  Mijn TBS kerstbal wilde ik weggooien, maar Senna vindt het wel erg leuk om mee te spelen. Vooral erg leuk om van te trap te gooien / Favo luchtjes // Producten die ik van de week heb gebruikt, vooral het luchtje en het palette van Catrice moet ik echt vaker gebruiken.

Ooooh Senna zat van de week zo te kijken toen ik richting mijn werk moest, zo kan ik toch niet weggaan / Heerlijk als ze bij thuiskomst zo bij je komt liggen / Look met het nude palette van Catrice / Close up ooglook absolute nude palette van Catrice / Favoriete verzorgingsproducten van het moment / Nu mijn haren langer worden gaat de onder kant steeds meer krullen vertonen / nude lips / Ik had echt geen inspiratie om iets te gaan lunchen, tot dat ik de brie tegenkwam in de koelkast, jammie!

Ondanks dat ik een drukke week heb gehad, heb ik weer veel verschillende looks gemaakt. Erg leuk om daar weer wat foto’s van terug te zien.

20 Reacties

 1. 24 februari 2013 / 08:10

  Ik vind jouw fotodagboeken zo leuk omdat het een perfecte mix is van beauty en Senna:)

  • 24 februari 2013 / 19:25

   Ik heb soms het gevoel dat ik teveel foto’s plaats van Senna in mijn photodiary, maar dat is dus niet zo gelukkig! Bedankt voor je lieve comment 🙂

 2. 24 februari 2013 / 08:28

  Leuk! Echt heerlijk dat het zonnetje scheen en dat de zonnebril weer op kon 🙂

  • 24 februari 2013 / 19:27

   Ja dat was wel echt héérlijk hè! Ik ben nu ook wel klaar met de sneeuw en de kou, kom maar op met de lente. Kunnen we onze winterjassen weer in de kast hangen en de open schoentjes aan.

 3. Wendy (B)
  24 februari 2013 / 17:36

  Oh, Senna 🙂 !
  Zo leuk en grappig dat ze daar zit te kijken aan het raam 🙂

 4. 24 februari 2013 / 19:22

  Leuke foto’s. Senna is heel klein op die foto haha

  • 24 februari 2013 / 19:27

   Op de foto dat ik wegga hè? Senna is ook helemaal nog niet zo groot hihi!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx