• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Photodiary #94 Verjaardag, Nieuw haar en Media Bureau.Belessa.nl

Photodiary #94 Verjaardag, Nieuw haar en Media Bureau.Belessa.nl Photodiary #94 Verjaardag, Nieuw haar en Media Bureau.

Alweer de 94e keer dat ik een photodiary voor jullie aan het typen ben! Yeah wat vliegt de tijd toch als je leuke dingen doet! Deze week was Tim jarig, ben ik heerlijk uit eten geweest bij de Argentijn (hmmm), bestelde ik ook nog heerlijke pizza’s en maakte ik allemaal lekkernijen rondom 5 december. Ik heb best ‘slecht’ gegeten eigenlijk deze week, terwijl ik normaal gesproken zo van de groentes enzo ben! Ik had weer eens een afspraak bij de tandarts, om gek van te worden die kiezen en een leuke afspraak bij mijn mediabureau. De lekkere dingen voor Sint laat ik later nog zien in recepten! Ohhh en tussendoor zat ik ook nog ‘even model’. Soms heb ik het idee dat ik maar weinig heb gedaan in een week tijd, tot ik mijn diary typ en mij bedenk dat het toch nog een drukke week was, maar dan ‘druk met leuke dingen’.

Model zitten bij een vriendin in de kapsalon waar zij werkt. Er werd een nieuwe methode om de kleuren toegepast. Natuurlijk wil ik model zijn! Het resultaat is erg natuurlijk en er zitten bruin en koperen tinten door mijn haar heen.

Resultaat!

Uiteten bij El Toro in Zaandam. Lekker veel vlees, dus daar moet je wel van houden! Ik vind het restaurant zo leuk aangekleed!

Brrrrrr wat word ik gek van de tandarts dit jaar zeg. Heel veel pijn en twee wortelkanaalbehandelingen later, dacht ik dat ik dit jaar toch wel eens klaar was met de tandarts. Donderdag ging ik nog heen voor een afgebroken stukje kies en vrijdag (natuurlijk als mijn tandarts dicht is) brak en weer een stuk af en is mijn hele kies los. Weekendpraktijk gebeld, maar zolang het geen pijn doet kan het allemaal wel even wachten. Ik ben bang dat deze kies niet te redden is en dat hij getrokken moet worden..

Begin van mijn heerlijke cakejes!

Lekker met m’n kleine vriendin in de zon!

In bad met Lord of Misrule van Lush. Hmm de geur was echt heerlijk én leuke kleurtjes!

Mijn mediabureau zag er leuk versierd uit voor een hele interessante media presentatie. Fles champagne mocht mee, maarrr voorwaarde: wel een selfie op Instagram.

The Voice of Holland kijken. Yeahh! Ik blijf het echt een leuk programma vinden. Voor de rest kijk ik weinig televisieprogramma’s. Ik kijk alleen de voice, GTST en Expeditie Robinson.

Brrr wat is het koud!

Soep eten en bloggen hmmm. Ik ben de laatste tijd weer lekker bezig met het plannen van artikelen. Ik schrijf weer lekker wat artikelen vooruit! Senna houdt mij gezelschap, altijd leuk. Ik vind het rustiger in mijn hoofd als ik vooruit gewerkt heb en mocht ik dan eens ziek worden dan maakt het allemaal niet zoveel uit. Het liefst heb ik gewoon altijd iets online.

Vandaag wil ik misschien gaan kerstshoppen, maar de planning is nog niet helemaal zeker. Hebben jullie leuke plannen? Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne zondag!

Geplaatst in: Persoonlijk
Tags: , , , , , , ,

16 reacties op “Photodiary #94 Verjaardag, Nieuw haar en Media Bureau.”

chucky1012
23 november, 2014

Wat vervelend van de pijn en het afgebroken stukje kies! Ik hoop dat je snel geholpen wordt.
Heerlijk eten en zoveel vlees…. yummie 😉

Xoxo

Beantwoorden
Natascha
23 november, 2014

Wat een leuke foto’s weer, je haar zit mooi! En wat vervelend van je kies, wortelkanaalbehandelingen lijken me überhaupt al horror, brr. Veel plezier als je gaat kerstshoppen!

Beantwoorden
Bo
23 november, 2014

Wat een leuke foto’s!

Beantwoorden
Simone
23 november, 2014

Brrr wat vervelend van je kies, hopelijk kan hij toch nog gespaard worden. Je haar vind ik trouwens erg mooi, natuurlijk inderdaad!

Beantwoorden
robin
23 november, 2014

meh hoop dat je kies niet getrokken hoeft te worden 🙁 de tandarts is nooit fijn om naar toe te gaan…

Beantwoorden
Marianne
23 november, 2014

De foto van Lush …lord of misrule …ik zie er echt een gezicht in 😉

Beantwoorden Kelly
november 23rd, 2014

Hahahah ik heb 10 x gekeken, maar ik zie het niet haha

Beantwoorden Marianne
november 24th, 2014

links onder een smalle mond , erboven de neus en de grote roze schuimbubbel een groter oog , links een kleintje maar dan dicht . het schuim de haren . Ik zie in heel veel dingen gezichten 😉

Beantwoorden
Mariëlle
23 november, 2014

Heel leuk verslag 😉

Beantwoorden
femketje
23 november, 2014

je haar is pretty 😀

Beantwoorden
Anita
23 november, 2014

Mooie haarkleur!

Beantwoorden
beautifulday4makeup
23 november, 2014

Je haar ziet er heel mooi uit!

Beantwoorden Kelly
november 23rd, 2014

Dank je wel! Ik ben er ook erg blij mee!

Beantwoorden
Linda
24 november, 2014

Wat veel foto’s. Wat balen dat je zoveel last van je ge it hebt, ik loop dit jaar ook al de deur plat bij de tandarts, om gek van te worden. Ik hoop dat ze je kies kunnen redden. Je haar is erg mooi geworden, wat is de laatste foto van Senna leuk 🙂

Beantwoorden
Roxanne
24 november, 2014

Wat een gedoe zeg, met de tandarts 🙁 Hopelijk is het snel allemaal opgelost.< br/>Je haar is erg mooi geworden!

Beantwoorden
Estrella
25 november, 2014

Leuke foto’s weer!

Beantwoorden

E-mail me als er nieuwe reacties zijn.

E-mail me als er nieuwe berichten zijn.

Annuleren */]]>

  • Hi! Ik ben Kelly en wat gezellig dat je even een kijkje komt nemen op mijn website. Dagelijks vind je hier twee nieuwe artikelen over beauty, fashion, lifestyle, interieur, katten, food, persoonlijke artikelen en soms vind je ook wel eens een leuke video of vlog op mijn website. Neem er een lekker kopje thee bij en misschien wat lekkers en kijk lekker even rond tussen de ruim 1500 geplaatste artikelen. Enjoy!   Voor vragen, samenwerkingen of andere leuke mededelingen kan je mij mailen op kelly@belessa.nl

  • Home Over mij & de site Adverteren Contact
  • Zoeken op Belessa

  • Instagram @belessanl

  • Video

  • Sponsors

document.write(“”);]]>web analytics */]]> */]]> © Copyright Belessa.nl | Designed by Eunoia Studio