• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur

Photodiary – Belessa.nlBelessa.nl

Photodiary – Belessa.nlBelessa.nl Photodiary

De afgelopen weken heb ik vakantie gehad en de vakantie is helaas alweer bijna over en begint het gewone leven weer. Ik ben 8 dagen lang in Kemer, Turkije geweest en daar zullen dan ook al een paar foto’s van te zien zijn. Een uitgebreid verslag, een extra Photodiary & een Turkije Vlog komen de komende dagen nog online, dus dan kunnen jullie wat meer vakantiefoto’s verwachten. Ik heb er voor gekozen om deze foto’s apart te delen, dan al deze foto’s in mijn wekelijke Photodiary te plaatsen. Ik heb een heerlijke vakantie gehad, maar daarover dus later meer! Wat is het koud en nat hier, ik moet weer helemaal wennen aan het weer, de kou en de regen. Na 8 dagen lang in de zon te hebben gelegen en totaal niet meer in de herfststemming te zijn, is dit zeker wel een flinke tegenvaller. 

Ik houd echt van deze combinatie! Een lekkere warme, comfy knuffeltrui en mijn bordeaux rode all stars! Bordeaux rood is helemaal mijn kleur!

Ik vind het eten in het buitenland lekker en ik heb ook onwijs genoten van het Ultra All Inclusive hotel, maar ik vind het heerlijk om weer ‘gewone dagelijkse dingen’ te eten.  Een lekker broodje dopen in mijn Chinese kippensoep (Cup a Soup). Ik kan daar ook zo onwijs van genieten, vooral als je het een hele tijd niet hebt gehad.

Deze leuke sjaal kocht ik voordat ik op vakantie ging bij de Primark! Wie wilt er een shoplog zien?

Het was weer eens tijd om wat leuke nieuwe dingen voor in het huis te kopen! Ik schreef er ook een artikel over.

Yeah zon! Ik was al helemaal klaar voor de herfst, maar wij hadden nog een lekkere zonvakantie tegoed! Ik heb er heerlijk van genoten en ik mis de zon wel een beetje op mijn gezicht!

Een lekkere Mojito! Ik vind het erg leuk om allemaal cocktails uit te proberen op vakantie. De Mojito kon ik natuurlijk al, maar ik heb een heleboel lekkere cocktails geprobeerd. Daar heb je vakantie voor toch 😉

Lieve Senna die bij mij kwam kroelen. Ik heb je gemist!

Fijne zondag allemaal!

Geplaatst in: Persoonlijk
Tags: , ,

28 reacties op “Photodiary”

  chucky1012
  13 oktober, 2013

  Leuke foto’s……
  Ahhhhhh, natuurlijk had je Senna gemist.
  Heerlijk om in de herfst naar een warm land op holiday te gaan 😉

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  Ja ik had Senna echt enorm gemist! Ze is ook veel te leuk om zolang te moeten missen!

  Echt heerlijk inderdaad, maar enorm wennen als je weer terug bent. Gelukkig heb ik pas de zon nog op mijn huid gevoelt, dan kan ik er voorlopig weer even tegenaan!

  Beantwoorden
  Sofie
  13 oktober, 2013

  Leuk om te zien 🙂

  Beantwoorden
  Anne Solveig
  13 oktober, 2013

  Wat een zomerse diary! Leuk :)!

  Beantwoorden
  Hester
  13 oktober, 2013

  Lijkt me inderdaad wel weer overschakelen van herfst naar zomer en dan weer naar herfst! Leuke sjaal en trui!

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  Ja dat was echt wel weer even wennen, maar je zit er zo weer in met het Nederlandse klimaat! Al die regen die al heb gezien toen ik terugkwam. Inmiddels is het gelukkig wat droger de laatste tijd 🙂

  Beantwoorden
  Josianne
  13 oktober, 2013

  Wat een eerlijke foto’s. Ik zou vandaag eigenlijk naar Egypte gaan, maar helaas is dat gecanceld.. Voor mij geen zonnige foto’s dus.

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  Oh nee, wat vreselijk zeg! Konden jullie niet je reis omboeken, of dat je iets anders aangeboden kreeg van het reisbureau? Echt ontzettend balen voor je zeg 🙁

  Beantwoorden
  Wendy (B)
  13 oktober, 2013

  Ja, shoplog!

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  De Primark Shoplog komt eraan!

  Beantwoorden
  MySuperSweetLife
  13 oktober, 2013

  Hele leuke foto`s, ik ben erg benieuwd naar een shoplog!
  Liefs

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  Leuk om te horen dat je in bent voor een shoplog. Die komt er zeker aan op de site en staat stiekem al op mijn YT kanaal!

  Beantwoorden
  Tess
  13 oktober, 2013

  Wat leuk, fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad!

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  De vakantie was echt heerlijk, ben nog aan het nagenieten!

  Beantwoorden
  Marjolein | A Spoonful of Dork
  13 oktober, 2013

  Ah Senna <3

  Wat een supertoffe trui die bordeaux rode! Ik hou ook zeker van zulke combinaties. Oh en ik ben jaloers op je vakantie. Je haar is trouwens súper blond op die foto’s!

  x Marjo

  Beantwoorden Kelly
  oktober 13th, 2013

  De bordeaux rode trui zit zo hemels, echt een heerlijke trui! Die trui kan ik de komende dagen zeker gebruiken.

  Wat leuk dat je dat opvalt!
  Het is inderdaad echt zo blond geworden in 8 dagen tijd! 😀 Zie ik er nog even zomers uit deze maand haha, de zomerse blonde kleur en mijn kleurtje op mijn huid zal er wel snel af zijn met dit herfstweer!

  Beantwoorden
  Pippi
  13 oktober, 2013

  Dat moet een heerlijke vakantie zijn geweest!
  De outfit met de AllStars vind ik zo leuk- ik wou dat ik zoiets kon dragen:)

  Beantwoorden
  femketje
  13 oktober, 2013

  super leuke foto’s 😀

  Beantwoorden
  beamingbeauty
  13 oktober, 2013

  Wat een heerlijke vakantiefoto’s! Nu wil ik ook haha

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  I’m sorry voor mijn jaloersmakende vakantiefoto’s in de herfst met alle regen die buiten steeds valt!

  Beantwoorden
  Marloes
  13 oktober, 2013

  Leuke foto’s! En wat heerlijk dat je nog naar de zon bent geweest!

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  Ja echt heerlijk! Ik kon ook echt niet wachten en het leek nog zolang te duren, toen juist half Nederland tijdens de zomervakantie naar de zon ging! Het ging juist heel snel en de vakantie daar ging nog sneller. Ik ben wel helemaal ‘opgeladen’ door het lekkere zonnetje <3

  Beantwoorden
  Kelly
  13 oktober, 2013

  Leuke foto’s!

  Beantwoorden
  Milou
  13 oktober, 2013

  Ahw Senna, ik vind d’r zo schattig! Grappig dat wij altijd dezelfde dingen posten op IG zonder dat we het weten. :p Volgens mij had ik precies zo’n zelfde foto van mijn allstars en echt 5 seconde later kwam die van jou online. Té toevallig haha!

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  Ja hahaha wij hebben echt zoveel dezelfde dingen en de helft van de tijd weet ik het ook niet eens! Ik volg je graag op Instagram omdat wij toch wel veel dezelfde interesses hebben en natuurlijk al voor je te leuke kattenfoto’s <3

  Beantwoorden
  Estrella
  15 oktober, 2013

  Leuke foto’s, die sweater is heel leuk! Ik heb er één die er wel een beetje op lijkt.

  Beantwoorden Kelly
  oktober 21st, 2013

  Ook toevallig in zo’n mooie bordeaux kleur? Ik vind het zo’n mooie kleur voor de herfst en die trui zit hemels!

  Beantwoorden
  Linda
  15 oktober, 2013

  Wat een leuke foto’s weer. Vind de trui zo leuk die je draagt . Het omschakelen van zonnig naar ons natte landje zal niet meevallen. Ben benieuwd naar je artikel over jullie vakantie. Fijn dat je genoten hebt.

  Beantwoorden

E-mail me als er nieuwe reacties zijn.

E-mail me als er nieuwe berichten zijn.

Annuleren */]]>

 • < br/>
  Hi! Welkom op mijn blog Belessa.nl. Mijn naam is Kelly en ik blog hier tweemaal daags over diverse onderwerpen, eigenlijk over alles wat ik leuk vind. Neem er een lekker kopje thee bij en vermaak je met mijn nieuwe artikelen of neem een kijkje in het archief van ruim 1500 artikelen. Liefs, Kelly
 • Home Over mij & de site Adverteren Contact
 • Zoeken op Belessa

 • Instagram @belessanl

 • Video

 • Sponsors

]]>web analytics */]]> */]]> © Copyright Belessa.nl | Designed by Eunoia Studio

Tags :