Photodiary

 

De afgelopen week heb ik het erg druk gehad met feestjes en familieaangelegenheden dat ik eigenlijk niet eens tijd had om veel aan mijn site te werken en foto’s te maken. Ik heb heb wel een ontzettend gezellige week gehad! Deze week kwam de enquête online en die wordt echt ontzettend veel ingevuld en daar ben ik erg blij mee. De nieuwe layout ging deze week online en hopelijk vinden jullie hem allemaal erg geslaagd. Ik ben er erg blij mee!

Ik ben helemaal fan van onder andere deze producten van Herbalife en daar volgt dan ook zo snel mogelijk een review over.

Er kwam een geweldig pakketje binnen deze week en ik ben helemaal fan van het houten doosje. Senna vindt de houten touwtjes wel een enorm succes en deze doos is nergens veilig voor haar. Ik verstop hem maar steeds ergens, maar ze weet hem alweer snel te vinden. Ook de review van de Arganolie komt snel online.

Nieuwe liefde, MAC Porcelain Pink!

Op naar de verjaardag van een vriendin! Wat een complimenten kreeg ik die dag over mijn jasje, ben er zelf ook echt gek op.

Ik maakte onder andere deze nail-art en besloot om de 31 days of nails te combineren, omdat de hoeveelheid nail-arts die ik nog wil laten zien anders te overheersend zou zijn. Ik wil namelijk graag diverse blogposts online en niet continu van één onderwerp.

Verschillende kleurtjes op mijn lippen. Hier test ik de lipsticks van de Action en daar ben ik voor de prijs erg tevreden over.

Budgetfavo’s!

Wat hebben jullie vorig week gedaan ? Hopelijk voelen jullie je allemaal goed, want er zijn enorm veel zieken om mij heen. Gelukkig heb ik nog nergens last van * klopt het af * en ga ik gewoon heerlijk mijn gangetje.

Share:

13 Reacties

 1. 14 januari 2013 / 06:49

  Leuke foto’s! Ik vind de nieuwe layout erg mooi geworden 🙂

 2. 14 januari 2013 / 08:34

  Wat staat die lippenstift je goed! Ik ben helemaal geen lippestift mens…zie altijd erg leuke kleurtjes maar op eenof andere manier staat het mij nooit…

 3. 14 januari 2013 / 09:08

  Leuke foto’s! Verschillende kleuren op je lippen zijn ook leuk! Heb gewoon gewerkt en een verjaardag gehad van een vriendin

 4. Sann
  14 januari 2013 / 09:21

  Jasje is inderdaad erg leuk! Van modemusthaves toch? Lippenstift staat je erg mooi, ik vond mijzelf er geen type voor. Maar door je blog ben ik toch maar opzoek gegaan naar lipsticks.

 5. Amber
  14 januari 2013 / 10:07

  Leuke foto’s 🙂 en wauw wat is die MSF van Mac mooi zeg !

 6. 14 januari 2013 / 11:05

  Wat heb je fijne dingetjes gekocht zeg. 🙂 Hele leuke foto’s.

 7. 14 januari 2013 / 12:20

  Wow, die lipsticks staan je erg goed!

 8. 14 januari 2013 / 13:09

  Wat een mooie verzameling foto’s weer! Wil je er de volgende keer ook eentje van Senna tussen sneaken, please?

  • 16 januari 2013 / 21:20

   Dat is goed! Ik was bang dat jullie misschien een beetje ‘moe’ werden van de foto’s van Senna!

 9. Joyce
  14 januari 2013 / 15:01

  Wauw je nieuwe layout is prachtig!!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx