PiCture POlish – Mad Magenta (brides shaded)

Ik maak graag kennis met nieuwe merken make-up en nagellak. Vandaag een nagellakmerk waar ik nog nooit eerder iets van heb getest. Picture Polish is nagellakmerk met echt prachtige kleuren en finishes in hun assortiment. Ik ben gek op felle kleurtjes, dus dit lakje past helemaal in mijn straatje!

Ik heb de kleur Mad Magenta en het is een knal roze neon kleurtje, die nogal lastig vast te leggen is op de camera. Dit is echt zo’n kleurtje die niet onopgemerkt blijft, wanneer deze kleur op jouw nagels schittert. Ik ben gek op felgekleurde lakken en juist, wanneer mensen alleen maar donkere tinten dragen, ga ik graag voor fel en opvallend.  Mad Magenta dekt prima in één laagje, maar voor de zekerheid heb ik nog een tweede laagje aangebracht. De nagellak is erg makkelijk aan te brengen en de droogtijd is super, zo zie ik nagellakjes graag!

De teksten die op de flesjes staan vind ik echt geweldig. Op Mad Magenta staat boven de naam: Pink & Crazy, as can be, tof toch van die leuke teksten/zinnen en quotes op een nagellakflesje.  Dit lakje zal erg leuk staan in mijn nagellakrek. Er is nog een nagellakje waar mijn naam in voor komt in de tekst die er op staat en dat vind ik natuurlijk super. De toffe glitterlak Gene Doll draag de tekst: Tapping Toes like Mr. Kelly.  Een Mr geen MRS, maar als nog mijn naam dus dat vind ik helemaal leuk!

Er zijn meer dan 40 kleuren verkrijgbaar. Van neon kleuren, flakies tot alle glitters van de regenboog. De glitters zien er echt zo vet uit!

De nagellak kost €11.00 en is verkrijgbaar via de webshop Pretty Polish. Ik zou zeker even naar de mooie glitters kijken, super tof voor de komende feestdagen!

13 Reacties

 1. 6 november 2012 / 06:34

  Wat een prachtig lakje! Ik heb een zeegroene van dit merk en die is ook zo mooi. Lakt fijn.

 2. 6 november 2012 / 07:46

  Erg leuk kleurtje! Ik zou hem zo willen dragen haha! 🙂

 3. 6 november 2012 / 09:19

  Echt een heel leuk kleurtje en ook fijn dat die al in 1 laagje goed dekt.

 4. 6 november 2012 / 13:35

  Ik vind piCture pOlish zo’n leuk merk! En dit is ook weer een hele mooie kleur!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx