Pictures | Diary week 44/45

Ik zal proberen vanaf nu iedere twee weken een nieuwe diary online te zetten. Ik zat onder de glitters deze week en kwam helemaal in de kerstsferen. Ik probeerde een heleboel nieuwe lakjes uit, vandaar de overvloed aan nagellakjes op Belessa.nl. Als leukste van deze weken mochten wij vorige week zaterdag ons nieuwe gezinslid ophalen <3. Zijn jullie klaar voor een overvloed aan foto’s? 

Ik swatchte drie geweldige glitter-kerst lakjes van China Glaze , de review hebben jullie vanmorgen al kunnen zien // Zaterdag 3 november haalde wij Senna, ons nieuwe gezinslid op – schatje hè? //Ik kocht bij de TBS heerlijke nieuwe body- en een lipbutter // Gister stonden de bloggers op tegen het pesten. Mijn manicure tegen het pesten – zie artikel.

De nieuwe LE van Catrice stond bij mij in de Kruidvat en ik besloot twee oogschaduws mee te nemen, review + look staat al online . Ik ben zwaar onder de indruk // Nog meer mooie nieuwe lakjes, lakjes van Essie. Deze komen later nog online op mijn site // Het ging niet goed met Senna, ze wilde niet eten en drinken en zat zwaar in de stress.  De Feliwayspray helpt haar zich wat meer op haar gemak te voelen // Langzaam aan gaat Senna zich veilig voelen en gaat op ontdekking.

Marc Inbane tanning spray om te testen // De Holiday collectie van H&M staat online, helaas heb ik met mijzelf afgesproken dat ik dit jaar geen kleding meer koop //  Nog wat leuke foto’s van Senna – daar kunnen jullie toch geen genoeg van krijgen <3?

Had ik weer eens zin in een bodybutter die mij aan de zomer doet denken, namelijk de grapefruit body butter van TBS // Kwamen er opeens een heleboel volgers bij via Bloglovin, yeahhh trots! Volg jij mij al via Bloglovin? // Begon ik vorige week in een nieuw boek. Een bestseller uit Amerika namelijk Verslaafd aan jou van Sylvia Day. Ik vond het echt een slap aftreksel van 50 tinten grijs, met wat minder sm, maar totaal geen boeiend verhaal // Heerlijke wraps at ik alleen, want mijn vriend was een paar dagen in Parijs, inmiddels is die gelukkig weer thuis <3

Ging ik naar de lancering van de Selfesteem-campagne van Dove. Mijn eigen naam kaartje, tof hè. // Face of the day met de nieuwe SpectaculART oogschaduws van Catrice // Inspiratie op doen voor wat wij vandaag nou weer eens eten // Ooglook met de Spectaculart oogschaduws.

Lekkere verse munthee, ideaal met de koude dagen // Mijn favoriete chipssoort // Nam ik afscheid van de kinderen op mijn werk en ze hadden wat super liefs voor mij gemaakt. Morgen afscheid nemen van mijn collega’s. Ik heb een andere baan! // Mijn twee liefdes <3

Een hele uitgebreide Diary week van de afgelopen twee weken! Wat was voor jouw een moment waar je ontzettend van genoten heb deze afgelopen weken?

19 Reacties

 1. 9 november 2012 / 14:22

  Weer leuke foto’s, Kelly!

  Mijn mooiste moment vond plaats toen BAM zijn fokster, “oma” Katja, heel enthousiast begroette. Zij werd er helemaal emotioneel van.

 2. 9 november 2012 / 14:25

  Die Essie lakjes zijn zo mooi & die van china glaze! Jullie kat is echt een poepieee! de nail art tegen het pesten vond ik echt goed, goed dat er ook op een beautyblog aandacht aan besteed wordt!

 3. 9 november 2012 / 14:30

  Leuke foto’s, die van Senna zijn echt schattig, echt een prachtig diertje!

 4. Joyce
  9 november 2012 / 14:50

  lLeuke foto’s! Leuk he poezen haha

 5. 9 november 2012 / 14:51

  Ah, super leuke foto’s! 😀 En je katje is echt adorable!

 6. 9 november 2012 / 15:10

  Leuke foto’s Kelly, gelukkig gaat het steeds wat beter met Senna!

 7. 9 november 2012 / 15:54

  Wat een leuke foto’s, en super dat je volger-aantal zo is gestegen! Super. Ik ben niet eens begonnen aan het boek van Silvia Day want ik vond Vijftig Tinten grijs al tien keer niks. Dan lees ik toch liever een spannend YA boek 🙂

 8. 9 november 2012 / 16:32

  Leuke piccs! hopelijk gaat t snel wat beter met je kat! en tof dat je in ene je volgers zo omhoog gingngen!

 9. 9 november 2012 / 17:04

  Leuk om te zien! Ik ben echt benieuwd naar die Essie lakjes!

 10. 9 november 2012 / 19:46

  Hele leuke foto’s! Ik hoop dat Senna zich snel helemaal op haar gemak zal gaan voelen bij jullie. Die Heart breakers chips zijn inderdaad heel erg lekker.

 11. Wendy (B)
  11 november 2012 / 18:08

  Senna is zo een schatje (A) !

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx