Singer Songwriter | Prachtig ontroerend nummer van Maaike

Ik heb het niet snel dat ik ontroerd raak door een nummer, maar Maaike heeft het voor elkaar gekregen met het prachtige nummer dat ze liet horen in het programma Singer Songwriter. Ik ben een groot fan van muziekprogramma’s waar ook echte talenten inzitten en die daadwerkelijk kunnen zingen. Ik ben totaal geen fan van Nederlandse nummers, maar ik heb nog nooit een liedje gehoord die zo recht in mijn ziel binnenkwam. Maaike heeft het voor elkaar gekregen om mij te raken met een nummer, wat een mooie woordspelingen maakt zij, zonder dat de tekst niet meer bij je binnenkomt. Maaike heeft haar beide ouders verloren toen zij nog op de middelbare school zat en ze heeft een liedje geschreven over missen.

Ik weet niet of jullie de Singer Songwriter kijken, maar ik vond dit nummer zeker te moeite waard om te delen.

13 Reacties

 1. Sanne
  29 mei 2013 / 15:26

  Prachtig liedje! Heel erg ontroerend ook, tranen in mn ogen..

 2. 29 mei 2013 / 15:34

  wauw prachtig, brok in mijn keel
  bedankt voor het delen!

 3. 29 mei 2013 / 15:34

  Die is zo mooi <3 en ik denk dat iedereen wel een bijzonder persoon heeft waar die aan denkt bij het horen van de tekst. Echt prachtig.

 4. 29 mei 2013 / 16:18

  Ik heb hem al een paar keer gehoord, echt heel erg indrukwekkend mooi!

 5. 29 mei 2013 / 17:48

  Oh wauw. Meer woorden heb ik gewoon niet. Het is prachtig en ik heb zeker een paar tranen weg moeten pinken!

 6. 30 mei 2013 / 19:55

  het is misschien op de manier hoe ze zingt maar verder vind ik het niet echt boeiend als ik eerlijk ben

 7. Joyce
  1 juni 2013 / 09:51

  Super mooi liedje !

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx