Primark online bij ASOS!

Update: Helaas is gebleken dat de kleding van Primark die sinds kort te koop is bij ASOS niet naar Nederland wordt verzonden.. Wat ontzettend balen en laat ASOS het maar heel snel veranderen door kleding van de Primark wereldwijd te verzenden.

Voor de meiden, die niet net als ik een Primark om de hoek hebben, is dit misschien wel de uitkomst! Vanaf nu is de Ierse modeketen Primark een samenwerking aangegaan met Asos! Voorlopig worden alleen bepaalde collecties op ASOS.com verkocht. Momenteel staan er zo´n 20 leuke zomeritems online op ASOS! Voor de rest is het nog niet bekend hoe het aanbod verder wordt uitgebreid! Primark had al eerder naar buiten gebracht, dat ze geen webshop willen openen vanwege teveel (onnodige) kosten.

Ik vind het zeker een uitkomst dat ASOS wat kleding van de Primark gaat verkopen. Ik kan niet zo goed tegen die drukte,  hitte en mega troep in de Primark. Ik ga wel eens meteen na openingstijd heen en voor de rest kom ik er eigenlijk liever niet. Vanaf nu ga ik ASOS in de gaten houden, mocht ik geen zin hebben in de drukte van de Primark. Online shoppen & lekker thuis passen is meer mijn ding <3

Bovendien is ASOS ook nog eens een hele leuke winkel, waar je misschien veel andere leuke dingen ziet. Ik zit al een paar uur te kwijlen naar alle leuke sandaaltjes die ze daar hebben!

29 Reacties

 1. 4 juni 2013 / 11:57

  Als het om Primark gaat shop ik het liefst online:)

 2. 4 juni 2013 / 12:04

  Leuk!!
  Ik vind het meer handig om te kijken wat de huidige collectie is,
  want ik koop mijn items toch liever bij de Primark in Schotland (:

  • 4 juni 2013 / 12:56

   Dat is natuurlijk ook erg handig! Heeft de Primark in Schotland leukere collecties?

 3. 4 juni 2013 / 12:53

  Ahhh dat vind ik handig! Ik kan net als jij absoluut niet tegen die vervelende drukte, daarom vermijd ik de Primark het liefst haha, dus dit komt heel goed uit. 🙂

  • 4 juni 2013 / 12:56

   Vreselijk toch als je even lekker wil gaan shoppen en het er mega druk en warm is brr. Ik word er soms zelfs naar van! Ideaal online shoppen!

 4. 4 juni 2013 / 13:37

  Super bedankt voor de tip, de enige Primark die dichtbij is, is Luik en dat is echt wel een stuk rijden! 🙂

 5. 4 juni 2013 / 13:52

  Dat is een YAAY!!! Ik woon in Limburg, dus de Primark zit bij mij niet om de hoek. Daar ga ik zeker eens een kijkje nemen!

 6. Cleo
  4 juni 2013 / 16:28

  Maar ze verzenden alleen naar Engeland? haha

   • Cleo
    5 juni 2013 / 15:31

    niet van de primark. Kijk maar eens (:

    • S
     5 juni 2013 / 19:14

     Nope, UK only staat er bij. Heeeeel jammer dit!

 7. 4 juni 2013 / 16:28

  Wat een ontdekking! Ik ga gelijk kijken, want bij mij in de buurt zit inderdaad niets…

 8. 4 juni 2013 / 19:49

  Fijn hè! Ik heb er net ook een artikel over geschreven op mijn blog. Hopen dat er snel wat meer items online komen!

 9. 4 juni 2013 / 22:51

  Ik ben verliefd op de Floral Print Dress, wauwie! <3 En heeeeel handig dat Asos nu ook Primark in de 'rekken' heeft hangen!

  • 5 juni 2013 / 08:33

   De Floral Print Dress schreeuwt ook echt jouw naam! Ik vind het echt iets voor jou!

 10. 5 juni 2013 / 07:35

  Ik ben slechts één keer in Primark hier inn Nottingham geweest. Te veel mensen en het licht in de winkel maakt me heel erg duizelig.

  • 5 juni 2013 / 08:32

   Dat klinkt ook totaal niet fijn. Ik voel mij ook nooit prettig & vaak in de rij niet lekker worden in de Primark. Misschien komt dat ook wel door het felle licht. Nu kan je als je dat wil af en toe lekker online shoppen. In ieder geval kijken naar de items, zonder dat je duizelig wordt!

 11. 5 juni 2013 / 21:23

  Het zou wel ideaal zijn als je het voortaan op internet zou kunnen kopen! Alleen hoorde wel dat het nog niet naar Nederland verzonden word.

  • 5 juni 2013 / 23:25

   Eindelijk is het inderdaad gebleken dat ze deze items (nog) niet naar Nederland verzenden en zijn wij blij gemaakt met een dode mus. Ik heb het aangepast in het artikel, bedankt voor je reactie!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx