• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Primark Shoplog April

DSC01626 (1)

Tijd voor een Primark Shoplog! Ik vond daar eindelijk deze rosé gouden hangers en wat andere leuke zomerkleding! De bikini’s, zonnebrillen, handdoeken, shortjes en leuke fleurige zomerjurkjes hangen weer in de Primark! Ik vond het heel erg leuk om de collectie even te bekijken. Het is dat ik genoeg shortjes en jurkjes heb, want anders had ik vast nog meer meegenomen! De herfst- en wintercollectie valt mij altijd iets wat tegen bij de Primark, maar de zomercollectie daarentegen vind ik echt heel erg leuk! Kijk mee naar de Primark Shoplog April

Iedere maandag en woensdag een nieuwe video op m’n kanaal en op zaterdag staat de nieuwe weekvlog klaar!  Klik hier als je de video niet kan zien en hier om te abonneren! Abonneren is gratis!