Prints & Looks

Prints zijn hot deze zomer. Bloemenprints en tijgerprints, het mag allemaal weer. In veel winkels en in webshops zoals Bulls & Birds vind je leuke kleding met printjes. Toch is het soms nog best lastig om een broek met een print op een stijlvolle manier te combineren. Hieronder geef ik je daarom een aantal looks zodat je kunt zien dat het eigenlijk best makkelijk is om drukke prints op een fashionable manier te combineren met kleding die je waarschijnlijk al in je kast hebt liggen.

Zwart witte printbroek

In mijn post New Things liet ik al zien hoe je een drukke printbroek op een casual manier kunt combineren. Als je een print broek hebt is het belangrijk dat je de kleren die je erop draagt in dezelfde kleur stijl zijn en geen print hebben. Op die manier wordt de look speels, maar toch ook rustig.

Print Jumpsuit
Steeds meer meiden kopen een jumpsuit. Het is een van de makkelijkste kledingstukken, want hij is al compleet. Je hoeft er alleen nog maar een paar schoenen bij te zoeken. Deze jumpsuit heeft een hele drukke print. Door deze te combineren met een paar zwarte accessoires zoals zwarte gladiator schoenen en een grote zonnebril, wordt deze outfit fashionable en stijlvol.

Bloemen blouse
Soms zie je een hele gave bloemen blouse hangen en meteen vraag jij je af hoe je die kan combineren. De sleutelwoorden zijn witte basics. Bijna iedereen heeft wel een basic witte tanktop zoals van G-star  in de kast liggen en deze kun je perfect combineren met een drukke bloemenprint. Een bloemenprint blouse staat ook leuk bij een korte denim short.  Deze is net als een wit shirt vrij neutraal en kan dus goed met drukke prints gecombineerd worden.

Hebben jullie veel print kleding en hoe combineren jullie die?

Share:

11 Reacties

 1. 8 juli 2013 / 16:43

  Ik hou van printjes bij mezelf staat het alleen zo raar 🙁
  x

 2. 8 juli 2013 / 17:30

  Vind het erg leuk! Vooral de broek die jij aan hebt.

 3. 8 juli 2013 / 17:59

  Ik vind prints erg leuk, maar ik combineer eigenlijk nooit twee prints met elkaar, dat vind ik te druk, daar houd ik niet van.

 4. Linda
  9 juli 2013 / 06:39

  Ik houd van printjes maar niet té. De broek die je aan hebt vind ik echt super, evenals dat bloemen blousje, met een jumpsuit heb ik echt niets, al vind ik hem vaak heel leuk staan bij anderen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx