Private View van Mart Visser

Een tijd geleden vond ik een exclusieve uitnodiging in mijn inbox voor de Private View Collection Show van Mart Visser! Er waren maar een paar mensen uitgenodigd voor deze show en ik voelde mij helemaal speciaal dat juist ik één van de genodigden was voor deze show. Afgelopen dinsdag reisde ik naar de Haute Couture Salon van Mart Visser. Amsterdam is voor mij gelukkig om te hoek, dus ik hoefde door de kou geen wereldreis te maken. In drie kwartier kwam ik, weer eens veel te vroeg aan bij de salon.

Voor diegene die Mart Visser nog niet kennen. Mart Visser is een Nederlandse modeontwerper. Hij ontwerpt sinds een tijd ook diverse collecties voor V&D. De Private View van afgelopen dinsdag ging dan ook alleen over de items van Mart Visser voor V&D.

Mart Visser is echt een onwijs leuke man en ik vind zijn kijk op fashion erg interessant. Hij is erg persoonlijk betrokken bij zijn eigen collecties en gaat regelmatig langs de winkels om ook het gevoel en te sfeer te proeven op de werkvloer.

Ik vond het erg leuk om er bij te zijn en ik kreeg gelijk zin om te shoppen en ook om items uit mijn kast te combineren door middel van de nieuwe kijk op kleurencombinatie. In de zomer zien wij een mix van grijs met wit, met neon accenten.  Er komt ook een collectie aan Into the blues (rond mei) met veel wit en blauw.  Mart Visser vertelde dat blauw Nederlanders erg goed staat en rood juist niet omdat heel veel Nederlands een rode tint in hun huidskleur hebben zitten. Ik had er nooit zo over nagedacht, maar was wel al eerder tot de conclusie gekomen dat helder rood mij totaal niet staat.

Graphic Game collectie

De nieuwe zomercollecties Into the blues (nog niet verkrijgbaar)

Anna & Mart

Ik vond het ontzettend leerzaam om bij deze Private View te zijn. Ik vond het erg prettig dat het een hele kleinschalige show was en dat er gelegenheid was om vragen te stellen en Mart Visser beter te leren kennen.

Er kwamen steeds drie modellen voorbij met kleding uit één collectie. Tussendoor vertelde Mart Visser van alles over zijn eigen werk en hoe de collecties tot stand zijn gekomen.

Hopelijk vonden jullie het leuk om eens zo’n verslagje te lezen!

19 Reacties

 1. 27 maart 2013 / 07:48

  Wat leuk! Schitterende kleren ook- vooral het zwarte jurkje en de trenchcoat

 2. 27 maart 2013 / 08:29

  Leuk om jouw verslag al te lezen, en hé, dat ben ik!

  • 27 maart 2013 / 08:40

   Ik vroeg mij al af wie je was hihi. Ik zet meteen je naam en je site eronder! Vond je het een leuke ervaring gister? 🙂

 3. Debbie
  27 maart 2013 / 10:37

  Nou ik ben heel benieuwd of we je een keer in deze schitterende Mart Visser collectie kunnen bewonderen

  • 28 maart 2013 / 20:43

   Ik hoop snel een leuke jas of een leuke jurkje te kunnen scoren van één van de collecties!

 4. 27 maart 2013 / 10:52

  Heel leuk om te zien, ik moet zeggen ik ben niet echt fan van Mart Visser. Alhoewel ik wel leuke dingen ertussen zie hangen zoals bij de Graphic Game collectie, dat blauwe blazertje! Echt geweldig. En als ik het goed zie is er ook een mooi roze suède jasje wat ik daar tussen de rekken spot.

 5. 27 maart 2013 / 12:28

  Super leuk dat je erbij mocht zijn! Ik vind zijn collecties altijd heel chic.

  Liefs, Mariette

 6. 27 maart 2013 / 22:38

  Super leuk de uitnodiging, de kleding ziet er zeker mooi uit

 7. 28 maart 2013 / 19:06

  Leuk was het event he!! Op mijn site staan ook de foto’s etc mocht je het leuk vinden om te kijken.

  Wellicht tot de volgende keer! XO Ilse Danielle Martina

 8. 28 maart 2013 / 20:48

  Mart Visser heeft best mooie stukken en vooral hele mooie jassen, maar het is mij net allemaal wat te duur 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx