Producten die ik vaker zou moeten gebruiken

Ik heb een aantal favorieten producten in mijn stash waar ik helemaal dol op ben en sommige producten vergeet ik gewoon even omdat ik eigenlijk teveel producten heb. Ik heb voor de rest ook erg veel verzorgingsproducten, maar soms vergeet ik dus een paar weken mijn lippen te scrubben en mijn nagelriemen in te smeren. Herkenbaar? Een andere week doe ik het weer volop, maar nu heb ik bijvoorbeeld alweer een tijd niet gescrubt zowel mijn lippen, als de rest van mijn lichaam. Maskertjes heb ik ook in overvloed, maar daar doe ik zelden iets mee. Dan heb ik nog wat producten die ik op dat moment perse moet hebben, omdat het bijvoorbeeld een LE is, of dat ik een review heb gelezen bij een andere blogger en daar erg enthousiast over was. Die producten zijn er dus ook nog en zou ik eens moeten laten..

Ik heb gewoon teveel luchtjes. Ik heb er nu zo’n 10 op mijn toilettafel staan en ik gebruik er 5 regelmatig. Ik koop regelmatig of krijg een nieuw parfum en vervolgens gebruik ik dus alleen nog maar mijn nieuwe parfum. Herkenbaar? De overige luchtjes staan daar maar weer stof te vangen en verplaatsen geen milliliter. Dit luchtje van het eigen merk van Kruidvat heb ik al een keer opnieuw gekocht, dit is mijn tweede flesje. Ik vind de geur echt zalig en de geur blijft voor een budgetparfum erg lang hangen. Eerst was het liefde op het eerste gezicht, maar na een paar maanden, vooral sinds ik een nieuwe flesje heb gekocht, heb ik Amber n53 amper aangeraakt.

Dit Catrice palette is weer zo’n voorbeeld van een product wat ik perse moet hebben, omdat de persfoto’s er geweldig uitzagen en ik enthousiast werd van de swatches. Ook van mijn eigen swatches was ik onder de indruk, maar na twee keer een look ermee gemaakt te hebben, besloot ik dat ik de roze kleur toch mwah, net niet vind. Het is niet zo dat ik van alles los en vast koop, omdat ik enthousiast word van swatches of van persfoto’s, maar voor de LE van Catrice/Essence ben ik toch wel erg gevoelig.

Onlangs schreef ik er nog een artikel over, maar ik doe het echt nog te weinig. Ik betrapte mijzelf er op dat ik van de week aan een velletje op mijn lip aan het bijten was. Hoe lang had ik mijn lippen al niet gescrubt? Een week, twee weken? Ik wist het niet eens meer, dus het is echt te lang geleden. Hetzelfde geld voor mijn nagelriemen. Lemony flutter staat op mijn nachtkastje én nog gun ik mijzelf er geen tijd voor.

15 Reacties

 1. 9 maart 2013 / 08:13

  dat catrice paletje gebruik ik eigenlijk nog best vaak 😀

 2. 9 maart 2013 / 08:55

  Jammer dat je het niet vaak gebruikt, maar daar zal vast wel een reden achter zitten 🙂 Het catrice palette is echt mooi!

 3. 9 maart 2013 / 10:31

  Heel herkenbaar! Lemony Flutter heb ik ook en gebruik ik veel te weinig! Ik vergeet het gewoon…

 4. 9 maart 2013 / 10:38

  De Lemony Flutter ga ik binnenkort uitproberen, ben erg benieuwd! Palette van Catrice vind ik wel mooi, mooie kleuren!

 5. 9 maart 2013 / 12:23

  Zo herkenbaar! De ene week doe ik om de dag mijn nagelriemen, en dan zo weer eens twee weken niet. Met mijn lippen zit het gelukkig wel goed, ik smeer ze als het kouder is ’s nachts voor ik ga slapen in een heerlijke lipbalsem met honing van TBS (van de Honey collectie 1,5 jaar geleden) en die verzorgt ze heel goed!

 6. 9 maart 2013 / 13:03

  Zelf ben ik enorm aan het downsizen wat make-up betreft- binnenkort heb ik van alle benodigde producten slechts 1 exemplaar. Dat wordt trouwens ruimschoots gecompenseerd door mij nagellakstash hoor:)

 7. 9 maart 2013 / 14:28

  Mooie producten, zonde dat je ze weinig gebruikt

 8. 9 maart 2013 / 17:29

  De lipscrub vergeet ik ook altijd 🙂 x

 9. 9 maart 2013 / 18:13

  Lemony flutter is echt fijn! Ik heb het verdeeld over proefbakjes van TBS zodat ik ze op verschillende plaatsen heb! 🙂 (in mijn tas, bij mijn nagellak en op mijn nachtkastje!)

 10. Kim
  10 maart 2013 / 09:21

  Zonde dat je juist de lemony flutter vergeet…als ik naar je nagels kijk is dat wat ze nodig hebben

 11. 10 maart 2013 / 22:59

  Zonde wanneer je producten te weinig gebruikt he. Ik heb ook heel veel liggen dat ik niet gebruik, eigenlijk moet ik alles een keer goed uit gaan zoeken. Lemony flutter gebruik ik ook veel te weinig. Parfum gebruik ik dagelijks, maar heb zo mijn favorieten en naar de rest kijk ik niet echt om.

 12. 14 maart 2013 / 00:36

  Ohh Lemony Flutter moet je echt gebruiken hoor.. je weet dat hij zooooo fijn is 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx