Producten waar ik niet tevreden over ben #1

Ik schrijf niet graag negatieve reviews, maar als je regelmatig nieuwe dingen uitprobeert kan je gewoon niet overal tevreden over zijn. Ik ben namelijk eerlijk over de producten die ik schrijf.  Ik kan ook niet overal tevreden over zijn dat is gewoon niet menselijk. Vandaar dus nu een overzicht van producten die ik de afgelopen tijd heb uitgeprobeerd (zomerperiode) en waar ik het niet mee kan worden. Tuurlijk kan jij deze producten wel fijn vinden, maar dit is mijn mening.

De Scandal ‘eyes mascara van Rimmel vlogen toen de mascara net uitkwam als zoete broodjes over de toonbank. Deze mascara zou ontzettend fijn zijn en met een actie besloot ik ook deze mascara te kopen. Ik heb ook heel veel positieve reviews gelezen, maar voor mij werkt het niet. Ik ben niet tevreden over deze mascara. De mascara zoals jullie zien op deze ooglook hierboven separeert mijn wimpers niet goed genoeg. De mascara laat mijn wimpers zelfs aan elkaar plakken, waar ik absoluut niet tegen kan. Als ik naar mijn ooglook kijk of in het echt als ik deze mascara draag dan zie ik een paar zielige spinnenpootjes als wimpers die mijzelf aanstaren en kan ik het er gewoon niet op laten zitten. Ik vind het afschuwelijk als mijn wimpers er zo uitzien en nee helaas Rimmel, deze mascara werkt niet voor mij.

Daarnaast nog een favoriet product van vele de nieuwe Essence peel off basecoat. Ik vind het concept ontzettend leuk, want niets is vervelender dan glitternagellak die er bijna niet meer af te krijgen is. Dat je zo hard moet boenen dat je handen en nagels er pijn van doen. Nee dat is ook 10 x niets. Dus het concept is erg interessant, maar de ervaring van mij zegt daarna wat anders. Wanneer ik dus met mijn nagels in het water ga (dan gebeurd regelmatig op een dag in de kinderopvang) hangt mijn nagellak er al half af. Niet zo charmant als je nog de hele dag moet werken (gelukkig heb ik altijd nagellakremover in mijn kluisje + watjes). Daarnaast als je je nagellak er af krabt dan is je nagel helemaal droog en wit uitgeslagen, dus naar mijn mening kan dit product niet goed zijn voor je nagels.

Omdat ik zo ontzettend tevreden ben over de biosilk haarserum besloot ik om een setje te kopen waar dit serum + een shampoo en een conditioner. Ik kocht dit setje op een speciale VIP Douglas avond en betaalde er toen met allerlei kortingen nog zo’n €28 euro voor. De verkoopster vond dat ik wel wat volume kon gebruiken ( en dank je wel! ) en raadde mij daarom deze shampoo en conditioner aan.  Ik besloot om eens een gokje te wagen, omdat ik wel super tevreden was over de Silk Therapy (haarserum).  Wanneer ik mijn haren heb gewassen met deze shampoo en bijbehorende conditioner voelen mijn onder de douche al als touw aan. Net als of je wekenlang geen conditioner hebt gebruikt, terwijl je dat er net in heb gedaan. Het wordt helemaal leuk als ik mijn haren moet kammen, met deze bos touw is er niet door heen te komen. Gehele dag voelen mijn haar vies, droog en als stro aan. Geen succes deze combinatie van Biosilk, heb ook geen volume gezien in mijn haar!

Hebben jullie tegenvallende producten meegemaakt de laatste tijd?

11 Reacties

 1. 28 september 2012 / 14:03

  wat balen van de Biosilk! meestal is het wel goede kwaliteit 😮 ik heb het serum ook en een fruitcocktail conditioner gehad, die rook wel heerlijk en was van goede kwaliteit. =) misschien kan je die is proberen?
  & ik check tegenwoordig heeeel veel reviews voordat ik wat koop! ik heb gelukkig nog niet hele erge tegenvallers meegemaakt. 🙂

 2. 28 september 2012 / 14:25

  Die producten van Biosilk klinken echt vreselijk zeg! Best raar, want dat serum is inderdaad wel heel fijn.
  Leuk artikel :). X

  • 28 september 2012 / 17:22

   Wat waren producten die je tegenvielen Laura?

 3. 28 september 2012 / 18:22

  Jammer dat ze niet aan je verwachtingen voldoen 🙁

 4. 28 september 2012 / 22:56

  Wat een triestig effect geeft die mascara zag. En dat voor die prijs. Ik koop sowieso liever wat goedkopere mascara’s, die zijn vaak even fijn.

 5. 29 september 2012 / 01:49

  Die peel off! Wat een *** product is dat zeg dat wel! Heb hem ook geprobeerd, express zonder topcoat en extra dikke laag maar nee het lukte echt niet:( Leuk geprobeerd Essence maar het is hem gewoon niet:(

 6. 29 september 2012 / 13:31

  Ik had laatst een artikel over tegenvallende producten gemaakt ^^ Biosilk vind ik wel fijn

 7. 29 september 2012 / 15:39

  Jammer dat deze producten jou niet bevallen, maar inderdaad je kan niet overal tevreden over zijn. Dat heb ik zelf ook. Het enige wat mij echt niet bevallen is waren de nagellakjes van MAX van de Action. Ik vond het hele mooie kleurtjes, maar ik moest zoveel lagen gebruiken om ze dekkend te krijgen dat het niet leuk meer was.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx