Qiriness – Le Wrap Exfolys

Vandaag schrijf ik over een merk waar ik nog nooit eerder mee heb kennis gemaakt dan een paar maanden geleden. Ik heb dit product dan ook uitvoering getest voordat ik mijn mening over dit product wilde laten horen aan jullie.  Ik had al vaker over dit masker gehoord die van je gezicht moet afrollen en ik ben erg blij dat ik dit product heb mogen testen.

Werking masker: Dit masker kan je op twee manieren gebruiken. Eén manier zou je voor alle huidtypen kunnen gebruiken, maar ik zou wel oppassen met de gevoelige huid. Voor de gevoelige huid is namelijk een andere methode ontwikkelt.  Je moet een dun laagje op je gezichts smeren (vermijd de ogen/lippen) en dit 30 seconden laten zitten.  30 seconden?? Ik heb het echt drie keer gelezen of ik het wel goed zag, want ik doe namelijk heel veel maskers niet op mijn gezicht  omdat het mij allemaal veel te lang duren. Dit masker kan je dus na 30 seconden er af halen. Je haalt dit masker er af door ronddraaiende bewegingen met je vingertoppen en handpalmen te maken en op deze manier rol je het masker van je gezicht af.  Als je lang genoeg de ronddraaiende bewegingen maakt dan rol je het masker van je gezicht af. Op een gegeven laten er stukjes los en die rol je zo van je gezicht af.  Ik vind de stukjes zo raar aanvoelen.

De tweede optie is voor de gevoelige huidjes. Je brengt het masker aan en je wacht een minuut. Je kan dan het masker van je gezicht spoelen, wat je met de meeste maskers doet.

Ik vind de eerste optie wel erg heftig voor mijn huid. Mijn huid is daarna erg rood en voelt helemaal warm aan. Ik maak gebruik van de tweede optie, speciaal voor gevoelige huidjes die niet veel kunnen verdragen. Mijn gezicht voel na dit masker echt als een nieuwe huid aan. Het reinigt de poriën en je hebt meteen zichtbaar stralende huid.

Je kan dit masker van Qiriness kopen bij Ici Paris XL €35,08 voor een tube van 125ml. Ik vind het wel een prijzig masker en ik zou liever de tube in kleinere hoeveelheden zien.  125 ml voor een masker dat vind ik wel een hele hoeveelheid waar je ontzettend lang mee doet.

10 Reacties

 1. 17 november 2012 / 06:55

  Ik vind het een erg speciaal masker, apart! Maar het lijkt me wel een heerlijk masker. En het is lekker snel gedaan natuurlijk. 😀 Ik ben wel heel benieuwd naar dit masker, hoe het precies kan ook.. maar het klinkt erg goed. Ben soms te lui om een uitgebreid masker te doen haha!

 2. 17 november 2012 / 08:07

  Ik heb dit masker ook nog thuis staan, alleen nog nooit gebruikt. Misschien toch eens proberen 🙂

 3. 17 november 2012 / 10:46

  Inderdaad: klinkt veelbelovend, maar door die prijs laat ik dit product nog even in de winkel liggen.

 4. 17 november 2012 / 11:02

  Ik zou het product in mijn hals wel afrullen, die is momenteel enorm onzuiver met acné, maar op mijn gezicht zou ik hem afspoelen denk ik.
  Is je huid goed gereinigd na gebruik, heb je er nog lang profijt van?

  • 17 november 2012 / 11:14

   Je gezicht is goed gereinigd naar gebruik, maar ik zou het proces wel 2 keer per week herhalen.

 5. 17 november 2012 / 11:23

  Erg aparte masker! Wel echt fijn dat je het er zo snel vanaf kan halen! 🙂

 6. 17 november 2012 / 11:33

  hij lijkt me echt heel fijn, maar vind hem veel te duur 😛

 7. 17 november 2012 / 12:02

  Het klinkt fijn, ik gebruik nu een ander ‘afrul’ product, die van Ginvera. Op zich merk ik wel dat het heel wat dode huidcellen verwijdert, en voelt mijn huid fijn aan/ziet er mooi uit na gebruik. Wel jammer van de prijs van Qiriness,

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx