Random faves

Pioenrozen als favoriet? Yes! Ik heb een hele lange tijd geroepen dat ik bloemen maar stom vond. Stom en zonde van mijn geld, maar sinds ik een eigen huis heb moet ik toch echt mijn woorden terug nemen. Nu vind ik het zelfs een gemis als ik geen bos bloemen op de tafel heb staan. De laatste tijd komt het dan ook regelmatig voor dat ik helemaal gek ben op de bloemen die ik op tafel heb staan. De afgelopen weken stonden deze mooie pioenrozen op de tafel.

Deze leuke sandaaltjes heb ik al een paar maanden in huis, maar nu ik ze een paar keer heb aangehad vind ik ze echt heerlijk! 9 van de 10 keer vind ik van die ‘goedkope sandaaltjes’ helemaal niets, doordat het voetbed van karton is, maar deze sandaaltjes lopen heerlijk! Ik heb ze een paar maanden geleden bij de Primark gekocht.

Zin om weg te dromen naar een warm land? Of wil je het ultieme vakantiegevoel krijgen? Vandaag heb ik het over de zomer in een flesje. Kokos, palmbomen en een mooi strand? Daar doet mij dit flesje en de geur heel sterk aan denken. Spray een beetje Coconut Eau de Toilette op je huid en je krijg gegarandeerd een zomergevoel. Een zomergevoel wil ik altijd hebben en daarom is deze Coconut Eau de Toilette een groot favoriet.

Dit nummer staat de afgelopen dagen op repeat!

Wat zijn jullie favorieten op dit moment?

12 Reacties

 1. 8 juli 2013 / 07:35

  Leuke favorieten! De sandaaltjes zijn tof 🙂

 2. 8 juli 2013 / 11:04

  Super leuke sandaaltjes! Ik heb een riem die precies het zelfde als die riempjes van je sandaaltjes haha. Dus ik dacht eerst huh…. maar gewoon toeval LEUK! 😀

 3. 8 juli 2013 / 11:39

  Leuke favorieten! ben ook dol op pioenrozen.

 4. 8 juli 2013 / 20:13

  Je sandalen zijn super gaaf! En pioenrozen, ik heb ze vorige maand voor het eerst gekocht en ze waren 3 weken lang prachtig.

 5. Linda
  9 juli 2013 / 06:34

  Bloemen zijn zo mooi en pioenrozen helemaal, net als rozen en de Amaryllis….je sandaaltjes zijn erg leuk…..en zo is het genieten van alle mooie en fijne dingen om je heen.

 6. 9 juli 2013 / 11:17

  Mooie rozen! Echt een toevoeging aan je huis. En dat coconut geurtje… Ik heb de Batiste droogshampoo met kokos geur…hmmm echt lekker!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx