Random faves

 Naast beauty vind ik ook een heleboel random dingen leuk en zo nu en dan deel ik al deze random dingen in één artikel. Van Geordie Shore, lekker eten, tot blikjes Vaseline, love it!

Geordie Shore vind ik echt super leuk om te zien. Het gaat helemaal nergens over, maar ik kan er ontzettend van genieten. Mijn vriend daarentegen vindt het echt afschuwelijk en iedere keer als ik het opzet komt er wel commentaar op iedereen, maar ach boeiend ik vind het wel leuk!  Ik stond dan ook te juichen toen het nieuwe seizoen begon, woehoe!

Ik ben gek niet alleen gek op dit blikje Vaseline, maar ik heb een hele verzameling in iedere tas. Als ik geen Vaseline bij mij heb dan ben ik in staat om naar de winkel te rennen om er één te halen. Dat is wel eens voorgekomen dat ik er zeker zo’n 5/6 in gebruik heb. Ze komen altijd uit alle tassen en jassen en wanneer ik ze nodig heb zie ik ze nooit. Soms heb ik ook weer een hele verzameling in mijn tas.

Ik ben gek op bloemen op de tafel en ik koop dan ook regelmatig een leuke bos voor op onze eettafel! Ik kocht vorige week deze mooie lelies en wat zijn ze mooi nu ze zijn uitgekomen. Ik vind een bosje bloemen ontzettend gezellig staan op de tafel.

Vanilla Birthday Cake is een nieuwe verslaving. Ik heb er al eerder een artikel over geschreven, maar ooh wat een hemelse geur! Ik doe er heel erg zuinig mee, want ik wil niet dat deze lekkere showergel, shampoo & bubble bath in één zo snel leeg is.

Voor de rest doe ik niet aan clean eten. Ik kreeg opmerkingen dat ik niet clean eet naast het hardlopen, maar daar heb je mij nog nooit over gehoord. Ik eet lekker wat ik wil en ja ik kan genieten van lekkere salades en smoothies, maar ik werk net zo graag een lekkere pizza naar binnen. Dus nee, ik doe niet mee aan de hype hardlopen & clean eten. Hardlopen doe ik omdat ik het lekker vind en tevens om conditie op te bouwen!

Welke series vind jij bijvoorbeeld leuk om te zien? Of heb je andere leuke (random) favorieten?

Share:

13 Reacties

 1. 3 juni 2013 / 07:12

  Leuke foto’s! Wat jij hebt met vaseline heb ik met lipgloss en lipbalsem. Overal vind ik het

 2. 3 juni 2013 / 08:42

  Volgens mij eet jij iedere dag hartstikke lekker:)
  Naar series kijk ik niet vaak. Wel zijn we hier gek op Scandinavische (misdaad)series.

 3. Wendy (B)
  3 juni 2013 / 09:04

  Geordie Shore is gewoon verstand op nul 😀

 4. 3 juni 2013 / 13:38

  Oehhhh die douchecreme van Philosophy ruikt zo heeerlijk!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx