Random Senna foto’s

Soms hoeft een artikel toch niet meer te bevatten dan foto’s van onze lieve Senna? Ik weet dat een heleboel mensen Senna heel erg leuk vinden en soms krijg ik zelfs reactie dat ze verliefd zijn op haar. Ik kan de hele dag foto’s van haar plaatsen – en dat doe ik soms al veel te veel – maar ik probeer mij in te houden. Vandaag is het weer tijd voor een artikel vol met Senna foto´s. Senna is nu ruim 8 maanden bij ons en het gaat super goed. Ze is een echt fruitmonster, is kieskeurig met haar kattenvoer en stronteigenwijs en voelt zich helemaal thuis bij ons gelukkig. 

18 Reacties

 1. chucky1012
  2 augustus 2013 / 07:19

  Prachtige foto’s!
  Senna is mooi en erg cute………

 2. chucky1012
  2 augustus 2013 / 07:19

  Happy Friday…..

  Xoxo

 3. linda
  2 augustus 2013 / 09:59

  Wat zijn dit weer geweldige foto’s, ik vind het echt super leuk dat je veel foto’s van Senna plaats. Hrt is zo’n leuk en schattig diertje :-). Heerlijk om naar te kijken.

 4. 7 augustus 2013 / 16:59

  Senna is een schatje. Hoe oud is ze nu?

  Mijn Noorse boskat (Leija) is 8 en bijna een bejaarde dame in kattenbegrippen, maar ze springt nog vaak op haar visje (met catnip) en glijdt dan de hele kamer door.

  • 9 augustus 2013 / 19:55

   Senna is nu net een jaar en een maandje! Senna is dus nog heel erg jong. Soms heeft ze speelse momenten, maar voor de rest is ze voornamelijk erg lui! Noorse Boskatten vind ik ook prachtig om te zien!

 5. 8 augustus 2013 / 11:35

  Hoi Kelly,

  Ik kwam via deze post op je blog. Ik heb een beetje rondgekeken, erg leuk!

  Wat een schattige kat. Mooie vacht en die ogen vind ik prachtig!
  De laatste foto vind ik heel mooi!
  En de naam… haha 😉

  Groetjes Senna

  • 9 augustus 2013 / 20:11

   Hahaha wat leuk, nog een Senna! Sinds ik mijn kat Senna heb genoemd, zie en hoor ik overal Senna’s.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx