Real Techniques Travel Essentials

Al maandenlang stonden ze op mijn wishlist. Ik zag de kwasten en de positieve reviews steeds in bloglovin verschijnen. Ik bleef maar twijfelen over welk setje ik wilde bestellen, want ik wilde toch gewoon met één set beginnen. Ik wilde eerst even zelf ervaren wat ik van de kwasten vond voordat ik alle kwasten in mijn digitale winkelmandje gooide. Na heel wat reviews gelezen te hebben heb ik gekozen voor de travel essentials, omdat ik deze kwasten allemaal wel kon gebruiken. In de andere setjes zaten toch kwasten (zoals pixel-point of een eyebrow brush) die er niet zo fijn uit zagen en die ik ook niet zou gaan gebruiken.  Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en de kwasten besteld. Had ik het maar eerder gedaan, want wat zijn deze kwasten prettig in gebruik! Een mooie aanvulling op mijn Zoeva kwasten. 

 

Ik bestelde dus de Travel Essentials van RT. Deze drie kwasten gebruik ik ook van Zoeva en ik vond het prettig om wat extra kwasten aan mijn stash toe te voegen.  In de Travel Essentials zitten drie kwasten namelijk de Foundation Brush, Multi Task Brush & de Domed Eyeshadow Brush.

 • Essential foundation brush (oranje) : Voor het aanbrengen van vloeibare foundation & en of concealer
 • Domed shadow brush (paars): Voor het aanbrengen van oogschaduw
 • Multi-task brush (roze):  Een kwast die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken.  Ideaal voor het aanbrengen van poeder, bronzer & blush.

De kwasten zijn er prettig in gebruik en ik vind ze alle drie stuk voor stuk een toevoeging op mijn stash. Ik vind deze kwasten net even wat zachter dan mijn Zoeva kwasten. Heerlijk gevoel als je met één van deze kwasten over je wangen strijkt.  Dit is mijn eerste setje van RT, maar zeker niet te laatste!

Ik heb er voor gekozen om de RT kwasten niet bij een Nederlandse webshop te kopen, omdat ze in verhouding daar veel duurder zijn dan op Iherb.com.  Voor deze set heb ik inclusief verzenden maar €13,00 voor betaald en via I Herb is het dus veel en veel goedkoper! Wel heb je een credit card nodig om te bestellen.

12 Reacties

 1. 6 juni 2013 / 07:10

  Jammer dat je een creditcard nodig hebt om te bestellen! Maar lijkt me een super fijne set 😀

 2. 6 juni 2013 / 07:12

  Inderdaad een stuk goedkoper zeg, via iherb!
  Ik heb zelf de core collection, ik wil er erg graag meer! 🙂

 3. 6 juni 2013 / 08:50

  Deze kwasten lijken me zo fijn, ze zien er ontzettend zacht uit! 🙂

 4. 6 juni 2013 / 09:21

  Ze klinken erg fijn! Ik vind kwasten van RT zo leuk met die gekleurde halzen 🙂

 5. 6 juni 2013 / 13:28

  Hier ga ik ook nog wel een keer aan beginnen:)

 6. 6 juni 2013 / 14:39

  Ow dat is nog eens een leuke prijs. Want die weerhoud mij er van ook een set te kopen.. Nu komt deze iets hoger op mijn wishlist te staan… Ik kan niet wachten tot ik eind deze maand mijn vakantie geld krijg!

 7. chucky1012
  6 juni 2013 / 15:53

  Wat een prachtige setje make-up tools!

 8. Wendy (B)
  6 juni 2013 / 19:10

  Gelukkig heb je geen extra kosten moeten betalen (douane etc).
  Dat is het jammere (en risico) van bestellen bij Amerikaanse webshops.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx