Reminder: Lopende winacties Real Techniques & een Sleek palette naar keuze!

Ik vind het op zijn tijd erg leuk om winacties te organiseren voor jullie. Met een reden, omdat ik bijvoorbeeld een rond aantal volgers heb gehaald, of gewoon zomaar omdat ik zin heb om één van mijn favorieten producten van het moment weg te geven aan één van jullie. Zo ben ik heel groot liefhebber van de Sleek palettes. Ik vind wat rustige palettes met natuurlijke kleuren zoals de Au Naturel en Oh So Special heel erg mooi. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om zo nu en dan gekleurde looks te maken met bijvoorbeeld het Showstoppers palette of de matte v1, met kleurtjes die lekker neon-achtig zijn! Daarnaast hoef je natuurlijk niet meteen zo’n gekleurde look te maken als deze, maar je kan er ook voor kiezen om een felle kleur als lijntje onder je ogen te doen.

Naast een Sleek palette naar keuze, geef ik ook een setje Real Techniques kwasten weg! Deze kwasten zijn zo fluffy en brengen make-up ontzettend makkelijk aan! Ik wil niets anders voorlopig meer dan de zachtheid van de RT kwasten.

Hoe kan je meedoen aan één van deze winactie? Klik op de link en dan kom je bij de originele blogpost terecht. Je mag ook meedoen aan beide winacties.

Real Techniques

Sleek palette naar keuze

Bron foto’s Sleek Palettes: The Make Up Spot

 

Share:

4 Reacties

  1. 19 juni 2013 / 22:08

    Ik ga eens kijken of ik nog op tijd ben, whieee 😀 Leuke winacties!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx