Review Organic Island Shell Lip Balms + 50% kortingscode bij Enchantra

Al vaker was mijn oog gevallen op de schelpen van Organic Island waar een biologische Lipbalm in zit. Ik vind de schelpen er ontzettend stoer uitzien en ik had al meerdere keren bedacht hoe ze zouden staan op mijn make-up tafel. Vandaag dan een review en een kortingscode in samenwerking met Enchantra, over deze schattige Lip Balms en een unieke kortingscode die alleen vandaag geldig is! Wil je ook graag één van deze schelpen aan je stash toevoegen, lees dan vooral verder. 

De grootste schatten komen uit zee! En soms is de verpakking net zo belangrijk als de inhoud. Ook als je geen Ariël heet en je niet bent gezegend met een vissenstaart in plaats van twee benen, kun je jezelf een echte zeemeermin voelen met de 100% biologische Shell Lip Balms van Organic Island. De productie van de Organic Island Shell Lip Balms gebeurt volledig milieuvriendelijk en neemt daardoor 12 maanden in beslag. De lipbalsem voedt en hydrateert de lippen optimaal zonder te plakken of de lippen vettig te laten aanvoelen. Deze verrukkelijke lipbalsems die uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaan, zijn verpakt in echte schelpen. Dát is pas natuurlijke lipverzorging!  Real natural beauty!

Ik vind het ontzettend tof dat de lipbalsem in een echte schelp zit. Regelmatig krijg ik vragen van de mensen in mijn naaste omgeving waar ik toch van die leuke lipbalsems vandaan haal. Ik ben gek op lipbalsems en zeker in deze tijd van het jaar is een lipbalm echt een musthave. Deze lipbalm van Organic Island is 100 % biologisch. Er zit niet heel erg veel lipbalsem in, het verschilt sowieso per schelp, maar reken maar op zo’n 6 gram. Alleen je heb maar heel weinig nodig van deze lipbalm om je lippen te voorzien van een hele zachte laag die ook nog eens je lippen hydrateert. Deze lipbalms zijn heerlijk!

De schelpen zijn echt ontzettend leuk, ze hebben allemaal verschillende printjes en grootte. Ik vind het ontzettend tof hoe de schelpen staan op mijn beautykast.

Vandaag heb ik in samenwerking met Enchantra, een superleuke kortingscode voor jullie om deze Organic Island Shell Lip Balms te kunnen kopen. Met deze unieke kortingscode: BELESSA ontvang je alleen vandaag maandag 17 december maar liefst 50% korting op de Organic Island Shell Lip Balms!! De schelpen kosten normaal €12,49, dus dat is mooi meegenomen die 50% kortingsactie!!

7 Reacties

 1. 17 december 2012 / 08:46

  Wat een mooie lipbalsems! Zit er echt prachtig uit en dan lees ik ook nog eens dat het goed spul is. Ik kom in de verleiding….:)

 2. 17 december 2012 / 09:21

  Die zien er in ieder geval al erg mooi uit!

 3. 17 december 2012 / 13:30

  Die lijken me erg fijn, en leuke actie ook! Ik lees alleen nergens terug in je artikel hoeveel ze normaal kosten 🙁

  • 17 december 2012 / 13:40

   Oeps! Dat is niet zo handig van mij om dat er niet bij te vermelden! Ik heb het snel toegevoegd, bedankt voor het opletten!

   De schelpen kosten normaal €12,49!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx