Review | Twee Kiko oogschaduws

In mijn shoplog van Oberhausen hadden jullie onder andere deze twee prachtige oogschaduws gezien. Kiko staat om zijn geweldige pigmentatie bekend en dat moest ik natuurlijk als beauty-addict zeker uit proberen.  Ik stond enorm te twijfelen tussen de kleuren, maar besloot om toch voor ‘veilige’ kleuren te gaan die ik dagelijks zou kunnen gebruiken. Ik ben ontzettend blij met deze twee kleuren, groen en bruin zijn de kleuren die ik het meest gebruik namelijk. Ik zat ook nog te twijfelen over een highlighter, maar ik heb al genoeg highlighters. Kijk mee naar de swatches en mijn look!

Ik was even aan het stoeien met het licht, want het wordt zo ontzettend snel donker om nog goede foto’s te kunnen maken. Deze foto’s zijn al wat aan de donkere kant.

De bruine kleur is nummer 111 en de groene 115. De oogschaduws hebben nummers in plaats van namen helaas. De bruine kleur is niet heel erg speciaal, maar ik vind zo’n bruine kleur erg mooi staan in combinatie met een lichtere kleur. De bruine kleur zal ik erg vaak in mijn crease gaan gebruiken. De groene kleur heeft een hele mooie speciale gloed over zich heen!

De oogschaduws van Kiko die ik heb gekocht zijn ontzettend goed gepigmenteerd zowel als swatch als op je oogleden. Ik vind de kleuren erg makkelijk in gebruik en ze laten zich goed blenden. Mocht je in CentrO zijn dan zou ik je aanraden om zeker even bij Kiko te gaan kijken.

Ik heb de groene kleur gebruikt over mijn geheel bewegend ooglid en de bruine kleur heb ik aangezet in mijn crease. Ik heb de bruine kleur ook wat meer uitgeblend over de overgang van mijn bewegend ooglid en mijn crease.

Eens op de foto met mijn bril, omdat mijn lenzen niet helemaal lekker zitten de laatste tijd. Ook is er weer lekker een stuk van mijn haren af en is het weer flink in laagjes geknipt!!

14 Reacties

 1. 3 december 2012 / 09:50

  Mooie kleurtjes & de combi is ook heel mooi in je look! Laatste foto is ook leuk zeg, staat je goed hoor! 😉

 2. 3 december 2012 / 11:24

  Prachtige kleuren, ik wil ook nog een keer naar Kiko. Ik vind je bril leuk staan en je haar zit leuk!

 3. 3 december 2012 / 12:29

  Hele mooie kleurtjes! De look die je ermee gemaakt hebt is ook erg mooi en je haar staat ook echt heel leuk.

 4. Barbara
  3 december 2012 / 15:44

  Supermooie kleurtjes! Mooie foto van je…die laatste!

 5. 3 december 2012 / 15:46

  Mooie oogschaduws! Kiko is echt een fijn merk!

 6. 3 december 2012 / 19:51

  Ik vind die bruine kleur echt heel leuk! Het is wel normal maar ik ben een beetje addicted aan bruine oogschaduws hihi.

  • 4 december 2012 / 23:07

   Ik ben ook lichtelijk verslaafd aan bruine oogschaduws!

 7. 3 december 2012 / 20:13

  Mooie kleurtjes! en de combi is ook leuk zeg! staat je mooI!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx