Rituals lanceert Precious Mineral Make-up collectie

De nieuwe make-up collectie van Rituals is geïnspireerd op de oosterse betovering van duizend-en-één-nacht. Het resultaat is een rijke samenstelling van warme en levendige kleuren gemêleerd met stijlvolle glinsteringen. De rijke mineralen gecombineerd met echte edelstenen geven de make-up een zachte, lichte structuur waardoor de huid kan blijven ademen. Omarm de zomer en ontdek de kracht van edelstenen; laat lippen, ogen, gezicht en nagels de oosterse droom beleven. De collectie bestaat uit: Lip Shine, Lipgloss Long Lasting, Sparkling Lipgloss, Star Secret oogpotlood, Natural Bronzing Powder, Mini Nail Varnish. Ik ontving twee producten uit deze collectie om te reviewen. 

Ik heb de Sparkling Lipgloss in Bright Coral ontvangen en een Mini Nail Varnish in de lieve kleur baby pink.

Nagels een opknapbeurt geven kan met de negen zomerkleuren van Rituals. De vrolijke kleuren worden geleverd in minipacks (7 ml). Het platte kwastje zorgt voor een egaal resultaat.  Dit is de kleur baby pink en het is een lieflijk roze kleurtje. Wil je wel nagellak dragen, maar niet een opvallend kleurtje? Dan is de baby pink wel iets voor jou! Zelf ben ik wat meer van de felle kleurtjes. Ik lak mijn nagels graag in opvallende kleuren. Dit mini nagellakje en de overige 8 kleuren kost maar €5,00. Dat vind ik nog wel een leuk prijsje voor een nagellak.

Ondanks dat het een mini lakje is, ligt het potje & en het kwastje goed in de hand om je nagels te lakken. De nagellak is snel droog & en ik draag op de swatches 2 laagjes. Misschien had het met een derde laagje nog mooier geworden, maar daar ben ik te lui voor.

Ik ben gewoon lipgloss-type. De plakkerig, vaak te transparant of boordevol glitters brrr. Ik ben totaal geen fan van deze drie los, of bij elkaar in een lipgloss. Plakt een lipgloss niet en heeft het een subtiele glitter? Dan kan de lipgloss nog wel eens goede vrienden worden met mij, maar anders verdwijnt de lipgloss in een bakje met alle andere lipglossjes waar ik het ooit eens mee heb geprobeerd. Deze lipgloss van Rituals plakt gelukkig niet! De shimmer had van mij nog wat minder gemogen. Bright Coral € 13,50

Vanaf mei 2013 is de nieuwe collectie verkrijgbaar in de Rituals-winkels, geselecteerde warenhuizen en op rituals.com.

13 Reacties

 1. 4 juni 2013 / 06:19

  Leuke producten! Ik vind de kleur van de lipgloss erg mooi 🙂

 2. 4 juni 2013 / 08:18

  Ondanks de mooie kleurtjes heb ik alle lakjes keurig in de winkel laten liggen:)
  De lipgloss staat je goed!

 3. 4 juni 2013 / 21:14

  Wat een mooie lak!
  En wat een schattig klein potje!

 4. 5 juni 2013 / 23:10

  Oohh datclakje ziet er zooooo cute uit! Ik heb het in het lavendelkleur, ook erg mooi vind ik! 😀 Liefs, Svea.

 5. laura
  6 juni 2013 / 20:09

  Staan die bloemen in jou huis, ze zijn echt prachtig, jammer dat de lipglos tegen viel ik heb zelf nog geen ervaring met make-up van rituals.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx