Rituals Sakara Cream Scrub & Body Cream

Ik heb nog niet heel veel ervaring met de producten van Rituals. Ik heb laatst wat producten van de Ayurveda-lijn uitgeprobeerd en daar was ik zeer tevreden over.  Ik heb nu twee producten van de Sakara lijn gekocht omdat deze geur het meest prettig vond na de Ayurveda lijn.  Ik was op zoek naar producten met een niet al te aanwezige geur en ik kwam uit bij deze producten! 

A New Beginning: Sakura! Ontspan met de luxe geur van Kersenbloesem en Rijstmelk

Japan kent een rijke traditie vol rituelen. De Kersenbloesem staat symbool voor liefde en geluk. Het jaarlijkse ritueel van vallende bloesemblaadjes wordt gezien als het ontluiken van nieuw leven. Vier iedere dag als een nieuw begin met de bijzondere producten uit het Sakura ritueel.

De producten van Rituals stralen luxe uit in je badkamer/douche. Creeer je eigen spa met één van de verschillende lijnen van Rituals en kom helemaal tot rust door middel van een scrub, body cream of showergel.  Ik ben zelf een groot fan van de foam douchegels van Rituals! Je hebt daar maar een beetje van nodig, maar het resultaat is je hele lichaam vol met de schuimende lekker ruikende douchegel. Omdat ik al vaker de foam douchegels had geprobeerd, heb ik daar eens een keer niet voor gekozen. Ik heb gekozen voor de Ultra Rich Whipped Body Cream & de Calming Shower Cream Scrub. Hoe bevallen deze producten?

Een luchtige bodycream? Toen ik de naam op de verpakking las klonk het al heerlijk! De winter is voorbij en de lente heeft een tijd geleden zijn intrede gemaakt. Ook in de lente moet je je lichaam goed verzorgen. Ik gebruik graag een luchtige bodycream/lotion in de lente/zomer en de body butters gaan weer de kast in.  De geur van deze luchtige bodycream is heel licht en fris en ergens ver weg ruik ik pas de kersen. De geur viel mij in de winkel van Rituals al meteen op en dat is ook de reden dat ik de bodycream heb meegenomen.  De bodycream trekt snel in en voedt mijn (droge) huid goed!

Ultraverzorgende, luchtige bodycream

 • Rijke, romige bodycream voedt de huid. Door de speciale technologie kan de luchtige crème heel gemakkelijk op de huid worden aangebracht
 • Unieke samenstelling bevat antioxidanten, vitamine E en het ingrediënt Centella Asiatica die helpt je huid te verstevigen
 • De natuurlijke ingrediënten Rijstmelk & Kersen zijn zorgen voor een heerlijke geur

De ingrediënten

Ik had net een scrub opgemaakt en het werd hoogtijd voor een nieuwe scrub!

Rustgevende scrub douchecrème

 • Geniet van de verrassende combinatie van een heerlijke body scrub en een verzorgende crème
 • De speciale combinatie verwijdert op milde wijze dode huidcellen en zorgt ervoor dat je huid er jonger uitziet
 • Geniet van het romige effect van Witte Rijst en de bijzondere Oosterse geur van Kersenbloesem
 • Gebruik 1 à 2 keer per week voor een gezonde, zachte huid

Ik heb deze crème nu een paar keer gebruikt onder de douche! Ik vind het echt een goede uitvinding dat het een douchecrème en een scrub in één is. Ik vind het erg prettig dat je gewoon in één keer klaar bent met één product. Wanneer je je huid hebt gewassen/gescrubt hebt met deze rice scrub voelt je huid ontzettend zacht aan! Ook is de scrub lekker fijn en dat vindt mijn huid prettig!

Ik ben erg tevreden met beide producten en ik zou ze zeker weten eens opnieuw kopen. Ik koop producten niet gelijk opnieuw als ik tevreden ben, want ik heb ook nog een heleboel producten liggen die ik wil/moet testen en ook wil opmaken. Deze producten houd ik in gedachten!

Als je nu twee producten koopt uit de Sakara collectie krijg je 25% korting op beide producten. De ultra rich whipped body cream kost €15,00 en de rice scrub kost €10,00.

Op beide producten kreeg ik €6,25 korting! Dat is nog eens leuk!

15 Reacties

 1. 17 april 2013 / 06:40

  Klinkt erg fijn, het lijkt me idd wel handig als het 2 in 1 is (:!

 2. 17 april 2013 / 07:35

  We hebben hier tegenwoordig ook een Rituals winkel, dus ik denk dat ik de scrub douchecrème eens ga uitproberen. Bedankt voor de tip!

 3. 17 april 2013 / 07:51

  Klinkt goed, ik hou van de geur 🙂 x

 4. 17 april 2013 / 09:08

  Rituals blijft een heerlijk merk, met fijne producten. Ben erg nieuwsgierig naar de geur.

 5. 17 april 2013 / 09:53

  Ziet er erg fijn uit!
  En ben ook zo als meerde zeggen benieuwd naar de geur!
  XOXO esmee

 6. 17 april 2013 / 12:00

  Dit is mijn favouriete Rituals lijn! De bodylotion en handcreme zijn zo fijn!

 7. 17 april 2013 / 15:01

  Ik wil deze lijn ook nog eens proberen!

 8. 17 april 2013 / 15:44

  Hmm klinkt heerlijk! De scrub zou ik nog graag willen proberen 🙂

 9. margriet kuper
  17 april 2013 / 16:41

  super lekker spul vind ik het. en ruikt gewoon erg lekker

 10. 17 april 2013 / 20:28

  Vind het altijd zo duur, echt jammer! Anders had ik mijn hele badkamer vol staan denk ik 😉 Die scrub lijkt me heerlijk!

 11. 19 april 2013 / 13:41

  Dit is echt een van mijn favoriete geuren. Ik wil al lang verschillende producten van 1 lijn kopen zodat je echt een spa gevoel kunt creëren, maar heb nog zoveel andere producten dus ga die eerst opmaken.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx