Riverdale | Autumn-winter 2013/2014

Het Riverdale boekje voor de komende autumn/winter viel afgelopen week bij mij in de bus en ik wilde alweer álles hebben. Riverdale is mijn favoriete merk voor woonaccesoires en ik heb alweer kwijlend door het boekje zitten bladeren. Wat een prachtige items voor de woon- en badkamer kwam ik tegen. Als ik de items van de badkamers zie, dan wil ik right now, een koophuis met een prachtige badkamer – inclusief bad. Helaas is het even nog een paar jaar wachten op een koophuis. Eerst nog maar even heel wat euro’s bij elkaar sparen en dan nog op zoek naar het perfecte huis. Als ik (samen met mijn vriend) een huis koop moet er echt een bad in, daar wordt het huis dan ook wel op uitgezocht – of er in laten bouwen. Voor nu is het nog even weg dromen met alle interieurboekjes, want ik moet het nog even doen met mijn saaie standaard badkamer. Naast de mooie goodies voor in de badkamer, zag ik ook weer een prachtige items voor in mijn woonkamer – maar waar moet ik alles wat ik wil nou nog plaatsen? Kijk mee naar de prachtige interieurfoto’s en inspiratie voor de komende herfst/winter.

Ik weet niet of jullie dit allemaal net zo geweldig vinden om te zien, als ik. Ik kan er echt geen genoeg van krijgen en ik zou mijn hele huis wel vol willen hebben met Riverdale producten. Helaas is het best wel prijzig, dus ik verwen mijzelf af en toe met een item – en ik vraag vaak bonnen voor mijn verjaardag. On the wishlist? Theekopjes, kaarsjes, kaarsenplateau (heb nog steeds niet de perfecte gevonden), & glazen potten.

Kijk voor meer en voor de prijzen op de website van Riverdale.

17 Reacties

 1. 27 augustus 2013 / 15:28

  ZO LEUK! Ik heb dat roze blikkie met chocolates erop. Ik vind die blikken echt super tof! Ik houd sowieso heel erg van Riverdale, combineer het graag met andere merken 🙂

 2. 27 augustus 2013 / 16:00

  Oh wat een mooie collectie. Ik vind Riverdale zo mooi(a)

 3. 27 augustus 2013 / 16:40

  Altijd leuke items, maar de prijs is inderdaad erg jammer

 4. 27 augustus 2013 / 17:19

  ooh wat een prachtige dingen hebben ze toch he!
  liefs,
  denise

 5. 27 augustus 2013 / 22:03

  Ik vind Riverdale ook echt super! Alleen jammer dat het zo prijzig is haha!

 6. 27 augustus 2013 / 22:22

  Superleuk dat er eindelijk iemand over dit merk schrijft! Ik wil altijd alles hebben van hun want het is allemaal zooo lief! <33 Helaas een beetje duur 🙁 X Anne

  http://www.fashionanna.com

 7. 28 augustus 2013 / 08:16

  Dit moet ik eigenlijk helemaal niet zien haha ik zie teveel leuke dingen! Ik wil alles hebben

 8. Ianthe
  28 augustus 2013 / 13:07

  Ooh die blikken zijn echt zo leuk! Jammer dat het zo prijzig is voor arme studentjes..

 9. Linda
  30 augustus 2013 / 01:27

  Oh wat heeft Riverdale toch ontzettend mooie spullen. Je word er gewoon hebberig van 😉

 10. 30 augustus 2013 / 17:23

  Wat een leuke spullen. Ik krijg gewoon zin in de herfst zo met al die spulletjes, kaarsjes aan enzo. Ik vind het alleen zó ontzettend duur, bah 🙁 Maar misschien dat ik morgen wel even bij de Intratuin ga kijken (en dan wel een hele grote Intratuin, want die bij ons is maar klein) want ik wil voor de herfst wel leuke accessoires hebben in huis 😉 En die heb ik al wel genoeg, maar genoeg is nooit genoeg hihi

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx