Riverdale Collection | DAYS.

De woonaccesoires van het merk Riverdale zijn een groot favoriet van mij/bij ons thuis. Je ziet in mijn huis verschillende dingen terug van het merk Riverdale en ik blijf maar spullen van dit merk kopen!  Nu kom Riverdale met een hele collectie voor de badkamer met de naam DAYS.  Ben jij ook een luxe paardje? Dan bevallen deze prachtig uitziende verzorgingsproducten, diffusers, geurbranders en waxed melt hearts je zeker wel!  De producten zien er in ieder geval echt prachtig uit!

Wat een géweldige collectie! De producten zien er allemaal erg stijlvol en luxe uit. De stijl van Riverdale is zeker doorgevoerd in de verzorgingsproducten! De prijzen van de producten zijn hier te vinden.

7 Reacties

 1. 18 april 2013 / 16:24

  Wat ziet dat er allemaal heerlijk uit! Leuke stijl hebben ze inderdaad in de lijn 🙂

 2. 18 april 2013 / 17:09

  Allemaal heerlijke en mooie spulletjes! Binnenkort, wanneer ik in mijn eigen huisje zit, zal ik zeker veel Riverdale accesoires inslaan 🙂

 3. 18 april 2013 / 17:49

  Die roze badspulletjes zien er schattig uit!

 4. 18 april 2013 / 23:04

  Ik ben eigenlijk best benieuwd naar deze verzorgingslijn! Jammer dat het zo duur is 😉

 5. 19 april 2013 / 13:48

  Omg Echt? Ik ben superfan van Rivendale (80% van mijn decoratie is van hun). Vind hun teksten zo leuk. Hopelijk houd iemand mij tegen in de winkel als ik ervoor sta want ocharme mijne portemonee!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx