Lovely things | Riverdale


Urenlang kan ik het internet afstruinen, of door een tijdschrift bladeren, op zoek naar de prachtigste woondecoratie en accessoires.  Zeker nu ik mijn eigen plekje heb en (bijna) overal van alles kan neerzetten, moet dan wel mijn vriend even lief aankijken, mannen zijn nou eenmaal minder van de accessoires. Helaas, maar aan de andere kant is het heerlijk dat er vlakbij een winkel zit met boordevol Riverdale spullen. Ik zeg helaas, omdat ik eigenlijk alles wel in mijn huis wil zetten, maar dat totaal niet goed is voor mijn rekening.  Ze hebben gewoon zulke prachtige dingen en ik word in de winkel ontzettend hebberig.

De prachtige teksten die er op kaarsen, kussen, platen etc. staan die vind ik vaak erg mooi of inspirerend. Ik vind de

happiness quotes gewoon erg fijn om te lezen, om er als het even tegenzit, nog wat laatste restjes positieve kracht vandaan te trekken.

Meer over Riverdale: In 1993 werd het huidige im- en exportbedrijf Riverdale by Tenbos onder de naam Tenbos B.V. opgericht door de heer en mevrouw Ten Bos. In 2006 werd de merknaam Riverdale – Joy of Living geïntroduceerd op de consumentenmarkt, en kreeg het merk meer bekendheid bij het grotere publiek. Riverdale by TENBOS is een jonge, dynamische en internationale organisatie waar zo’n honderd mensen vol passie werken aan het verder uitbouwen van het merk Riverdale.

Bijzonder aan de producten van Riverdale is dat er ieder half jaar een nieuwe collectie van 350 producten wordt toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee. Kleurenthema’s die je in de mode ziet, komen ook terug in de producten van Riverdale. Met de woonaccessoires van Riverdale is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Warm en behaaglijk in de winter, en fris en luchtig in de zomer. En dat altijd in de nieuwste kleuren en materialen.

Everybody wants to have joy in life…we help people to bring that joy into their homes.

Foto’s zijn afkomstig van Riverdale 

Wat vinden jullie van Riverdale? Hebben jullie een bepaald merk waar je hele huis mee vol zou kunnen/willen zetten?

9 Reacties

 1. 7 november 2012 / 15:07

  Na het lezen van dit artikel kreeg ik direct zin om mijn woonkamer ook mooi te maken- maar de moed zakt me in de schoenen als ik zie wat een enorme bende kind en hond er iedere dag weer van maken:)

 2. 7 november 2012 / 16:46

  Super leuk artikel! Ik kende het nog niet maar wat is het leuk zeg! Het zijn echt knusse spullen die een huis echt een relaxte sfeer geeft! Ik heb niet echt een bepaald merk want ik woon bij mijn ouders haha!

 3. 7 november 2012 / 18:24

  Ik houd niet zo van de teksten die Riverdale op alles zet, maar de kaarsenhouder en dergelijke vind ik erg leuk! Ik houd erg van Ferm Living en Bloomingville!

 4. 7 november 2012 / 19:20

  Ik vind riverdale heel gaaf! Zou er veel spullen van kopen voor mijn huis later

 5. 7 november 2012 / 20:51

  Riverdale heeft altijd ontzettend leuke dingen! 🙂

 6. 7 november 2012 / 23:16

  Ik moet eerlijk zeggen dat Riverdale mij niks zei, maar de spulletjes die ik hier allemaal zie vind ik erg mooi. Zelf heb ik niet echt een bepaald merk waarmee ik mijn hele huis vol zou willen zetten.

 7. 9 november 2012 / 17:38

  Riverdale heeft zulke leuke dingetjes! ben alleen bij mijn vriend ingetrokken en die heeft alles super strak in huis dus riverdale komt er niet in.. =( gelukkig krijg ik wel wat inbrengen over kleur haha

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx