Sarenza herfst- en wintercollectie

Afgelopen week was ik bij de presentatie voor de herfst- en wintercollectie van Sarenza. Het moet als goed is nog zomer worden in nederland, het ziet er nog niet zo naar uit dat het binnenkort echt lekker weer wordt. De merken zijn alweer bezig met de herfst- en wintercollecties. Ik was in hartje Amsterdam op bezoek bij Sarenza en ik heb na het eten van een overheerlijke ‘high heel cupcake’ naar prachtige schoenen gekeken voor de komende herfst/winter. Van highheels, maar comfortable schoenen, tot grungy & dierenprintjes sneakers, er is voor ieder wat wils deze komende herfst/winter.

De trends voor de komende herfst- en wintercollectie bevatten veel donkere kleuren zoals zwart, diep paars, bordeaux rood, bloemenprintjes, een vleugje bling & sneaker chic. De dierenprintjes komen ook erg veel voorbij en hoge hakken met veel goud, statement hakken. ย Sarenza heeft verschillende mensen in dienst ‘buyers’ die de hele wereld afreizen om ‘speciale pareltjes’ toe te kunnen voegen aan de nieuwe collecties. Nog steeds groeit Sarenza enorm en er worden ieder seizoen nog steeds nieuwe merken toegevoegd aan de webshop.

Ik ben niet zo’n hakken meisje, maar ik kan wel gelukkig worden van het zien van een paar prachtige hakken. Ik vind ze er altijd zo mooi uitzien! Zelf zal ik er nooit oplopen, want ik krijg erg last van mijn rug als ik op van die hoge palen loop en tevens ben ik al 1.81 meter en dat vind ik wel lang genoeg. Ik heb geweldige sneakers gezien, de Vans met slangenprint in twee kleuren, echt pure liefde. Tevens vind ik de regenlaarsjes met studs erg tof! De schoenen op de foto’s zijn verkrijgbaar vanaf augustus en zijn ongeveer tot oktober verkrijgbaar.

Kijk mee naar een verslagje door middel van foto’s.

Ben jij bekend met Sarenza?

12 Reacties

  1. 17 mei 2013 / 10:00

    Wat een geweldige schoenen staan er tussen, vooral die aztec print ‘vans?’ zijn super!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx