• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur

ShaveLab ScheermesjesBelessa.nl

ShaveLab ScheermesjesBelessa.nl ShaveLab Scheermesjes

Het juiste scheermesjes vinden kan nog eens lastig zijn. Ook ik heb in het verleden heel wat verschillende scheermesjes geprobeerd. Sommige vond ik niks, andere mwah en er zijn er maar weinig die ik echt heel erg goed vinden werken. De mesjes die ik goed vind werken zijn al snel 17 euro voor 4 mesjes. Heel veel geld aangezien, ze vaak ook snel verslijten. Ik vond een tijdje geleden een enthousiast mailtje in mijn inbox, of ik het leuk vond om en scheermesjes te testen, met diverse mesjes erbij! Ik heb een hele gevoelige huid en vaak na het scheren ontstaan er veel eens rode bultjes. Ik heb een hele lange tijd geen andere scheermesjes meer geprobeerd omdat ik dus nogal huiverig ben. Ik werd gelukkig al gelijk enthousiast toen ik dit mooie doosje van ShaveLab in ontvangst mocht nemen.

De verpakking oogt ontzettend luxe en daarbij verwacht ik eigenlijk meteen extreem dure prijzen. De prijzen vind ik een beetje vergelijkbaar met Gilette, dus een beetje een ‘middenmoot’ qua prijs. Niet heel erg goedkoop, maar ik had de prijzen duurder verwacht.

Ik ontving drie type mesjes om uit te proberen en ik was erg benieuwd naar de verschillen tussen diverse mesjes. Ik ben vooral erg benieuwd naar de irritatie, of mijn huid er zacht van wordt en of ik het prettig vind scheren. Ik ben nogal een lastige klant wat betreft scheermesjes. Ik ontving de mesjes PL 4, PL6 en PL 6+ en hieronder ga ik per mesje mijn mening erover geven.

PL4

Zelfbewust scheercomfort: een makkelijke en grondige scheerbeurt met 4 mesjes. De meedraaiende scheerkop garandeert een zachte en veilige gladheid – speciaal aangepast aan gevoelige lichaamsdelen, zelfs als haast geboden is.

Enthousiast ging ik aan de slag met het scheren met het type PL4 mesje en dit is een beetje een standaard mesje. Een mesje waar ik eigenlijk meteen al wat huiverig voor ben, want dit soort mesjes werken bij mij meestal niet. Ik heb dit mesje gebruik in combinatie met wat Kruidvat eigen merk scheerschuim, want zo zonder scheerschuim durf ik het niet te gebruiken. Voor mijn benen is dit scheermesje wel oké, maar ik heb scheermesjes gevoeld die ik fijner en zachter vind aanvoelen. Ik vind het nogal ruw en hard aanvoelen en ik ben bang dat ik mijn benen openhaal. Voor mijn oksels en bikinilijn vind ik hem niet geschikt, daarvoor voel het mesje veel te ruw aan. Ik vind hem niet geschikt voor gevoelige lichaamsdelen. Op mijn benen durf ik hem in combinatie met heel veel scheerschuim wel te gebruiken.

PL 6

Premium scheerbeurt met 6 mesjes: de meedraaiende scheerkop volgt veilig en zacht de rondingen van je lichaam – voor een buitengewone scheerbeurt met uiterste precisie. Perfect geschikt voor gevoelige lichaamsdelen zoals je bikinilijn en oksels.

Dit mesje lijkt op PL4, maar deze heeft 6 mesjes (niet op de foto) en heeft een kop die meedraait zodat je je makkelijk bij je rondingen komt. Ik vind net als de PL4, ook dit mesje heel erg hard en ruw aanvoelen op de huid. Het heeft zeker geen voordeel dat er wat mesjes bij zijn gekomen. Ik heb hierbij dezelfde mening als bij de PL4, dit wil ik echt niet gebruiken onder mijn oksels en bikinilijn.

PL 6+

Premium scheerbeurt met 6 mesjes: de meedraaiende scheerkop volgt veilig en zacht de rondingen van je lichaam – voor een buitengewone scheerbeurt met uiterste precisie. Perfect geschikt voor gevoelige lichaamsdelen zoals je bikinilijn en oksels.

Ah, dit mesje ziet er gelukkig al een stuk beter uit! Hij lijkt een beetje op mijn Gilette Venus Breeze mesje, alleen mis ik mijn geïntegreerde scheerkussentjes. Dit mesje voelt gelukkig al een stuk beter aan op de huid. Ik heb echt een gevoelig huidje en ik kan gewoon niet goed tegen de meeste scheermesjes. Het mesje glijdt in combinatie met scheerschuim lekker over mijn benen en ook mijn oksellijn is prima te doen. Ik vind dit mesje ook alleen weer niet prettig voor mijn bikini lijn, het voelt totaal niet fijn aan. Ik gebruik deze wel met plezier voor mijn benen en oksels. Voor mijn bikinilijn heb ik toch maar weer mijn vertrouwde mesjes erbij gepakt.

 Conclusie:

Ik beschreef het al maar ik ben echt een lastige klant wat betreft het testen van andere scheermesjes dan ik gewend ben. Over de PL 4 en 6 kan ik niet heel erg positief zijn. De mesjes zijn hard, ruw en ik ben alleen maar bang om mijzelf te snijden met deze ruwe mesjes. Mijn benen durf ik er met een hele lading scheerschuim nog wel mee te doen, maar ik blijf ver uit de buurt van mijn bikinilijn. Over de PL 6+ ben ik wel wat positiever. Dit mesje voelt gelukkig wel zacht aan en glijdt lekker over mijn huid heen. Voor mijn bikinilijn vind ik hem nog steeds niet prettig aanvoelen, daar gebruik ik liever mijn eigen mesje voor.

 

ShaveLab heeft diverse setjes in de webshop staan. Een setje met met vier PL4 mesjes kost bijvoorbeeld €8,95, maar een setje met vier PL6 mesjes is alweer een stuk duurder namelijk €19.95

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Geplaatst in: Uncategorized
Tags: ,

7 reacties op “ShaveLab Scheermesjes”

  Manon
  8 juli, 2014

  Jammer dat ze hard en ruw zijn, ik met mijn gevoelige huid ga dan ook maar niet voor deze, heb zelf nu twee verschillende van Wilkinson en die vind ik erg fijn! De doos waar ze in zitten is wel weer heel mooi vind ik 🙂

  Beantwoorden
  chucky1012
  8 juli, 2014

  Dat ziet er heel goed uit!Het heeft scheermesje is goed rond. Wat een luxe pakket.

  Beantwoorden
  Manon
  8 juli, 2014

  Wat zit die chique verpakt zeg

  Beantwoorden
  Daphne
  8 juli, 2014

  Jammer dat ze zo hard zijn! Ik ben ook altijd vrij angstig dat ik wondjes of iets dergelijks maak..!

  Beantwoorden
  Miss Sentinelli
  8 juli, 2014

  Fijne en duidelijke review! Ik heb ook een zeer gevoelige huid, dus ik zal deze dan ook overslaan. Ik ben zelf ook nog steeds zoekende naar goede mesjes :).

  Beantwoorden
  Jana
  8 juli, 2014

  Fijne review! Ik ben niet helemaal overtuigd dus ik blijf lekker bij mijn vertrouwde merk 🙂

  Beantwoorden
  Natascha
  8 juli, 2014

  Wat een fijne en vooral eerlijke review. Ik ben ook een hele lastige klant wat betreft scheermesjes, net zoals jij. Ik heb soms zelfs een soort brandblaren na het scheren. Althans zo ziet het eruit en zo voelt het. Ik gebruik daarom nu heren scheermesjes in combi met mijn gewone shampoo en sindsdien gaat het goed!

  Beantwoorden

E-mail me als er nieuwe reacties zijn.

E-mail me als er nieuwe berichten zijn.

Annuleren */]]>

 • Hi! Ik ben Kelly en wat gezellig dat je even een kijkje komt nemen op mijn website. Dagelijks vind je hier twee nieuwe artikelen over beauty, fashion, lifestyle, interieur, katten, food, persoonlijke artikelen en soms vind je ook wel eens een leuke video of vlog op mijn website. Neem er een lekker kopje thee bij en misschien wat lekkers en kijk lekker even rond tussen de ruim 1500 geplaatste artikelen. Enjoy!   Voor vragen, samenwerkingen of andere leuke mededelingen kan je mij mailen op kelly@belessa.nl

 • Home Over mij & de site Adverteren Contact
 • Zoeken op Belessa

 • Instagram @belessanl

 • Video

 • Sponsors

document.write(“”);]]>web analytics */]]> */]]> © Copyright Belessa.nl | Designed by Eunoia Studio

Tags :