Shoplog Big Bazar

Vorige week zaterdag besloot ik toch heel even de stad in te gaan. Ik had namelijk eerder nog geen tijd gehad om even bij de Big Bazar te gaan kijken. Er was toen die week een hele goede aanbieding voor de maybelline make-up, namelijk twee Maybelline producten voor maar 5 euro. Ik kocht daar twee Color Tattoo’s en schreef daar ook al eerder een artikel over. Deze Color Tattoo’s kan je tevens ook winnen. Het leek mij wel weer eens leuk om een shoplog in een video te doen. Mochten jullie nog reviews van de andere producten willen zien laat het dan vooral weten!

Share:

18 Reacties

 1. chucky1012
  3 augustus 2013 / 07:26

  Ik heb de shop big bazar ook net ontdekt.
  Leuke spullen in mooie verpakkingen heb je geshopt!
  Geweldige winactie van de colour tatoe.

  Fijne dag!

  Xoxo

 2. Lisalouise
  3 augustus 2013 / 07:41

  Leuk! Ik vind jouw filmpjes altijd zo fijn en goed..kun je ook geen Cinemonth doen, net als Mascha?

  • 5 augustus 2013 / 23:30

   Een Cinemonth gaat mij helaas niet lukken vanwege mijn werk. Ik zal wel mijn best doen voor meer filmpjes!

 3. 3 augustus 2013 / 09:06

  Die donkere colour tattoo ben ik een beetje verliefd op geworden, wat een mooie kleur!

 4. 3 augustus 2013 / 09:38

  leuke shoplog, ik ga ook regelmatig naar de Big bazaar maar bij mij hebben ze nooit leuke makeupjes 🙁

  • 5 augustus 2013 / 23:31

   Dit is ook echt de eerste keer dat ik in de Big Bazar iets leuk vond. Ik zie er meestal allemaal rommel/kinder make-up. Hopelijk vind je ook snel een keer iets leuks, ze hebben wel hele leuke prijsjes!

  • 5 augustus 2013 / 23:31

   Blij om te horen dat de winactie in de smaak valt!

 5. 3 augustus 2013 / 16:02

  Leuke aankopen, die Maybelline oogschaduws zijn ZO mooi, ik heb ook meegedaan met de winactie en ga heel hard duimen dat ik ze win 🙂

 6. Rivka
  3 augustus 2013 / 21:16

  Leuke dingen heb je gekocht!!

  Maar zou je aub de volgende keer wat minder willen wiebelen/draaien op je stoel 🙂
  En als je vaak aan je haar zit dan wordt t sneller vet 😉

  • 4 augustus 2013 / 09:45

   De stoel kraakt inderdaad heel erg. Zal volgende keer even op een andere stoel gaan zitten, zodat het minder storend is voor het filmpje. Bedankt voor je tip!

 7. 3 augustus 2013 / 21:43

  Leuke aankopen! Ik ben vorige week voor het eerst bij de Big bazar geweest en daar hadden ze niks bijzonders.. Het verkeerde filiaal zo te zien 😉

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx