Shoplog Primark & Kruidvat

Ik wilde nog een aantal nieuwe producten hebben van Essence. Ik ben zo ontzettend tevreden over de matte lipcream van Essence die in het assortiment is gekomen en ik móest nog meer kleuren hebben. Voor de rest ben ik eindelijk in maanden weer eens geslaagd voor twee dingen bij de Primark. Kijk mee naar de foto’s & het filmpje!

Ik kreeg als tip bij de enquete als het leuk is als er bij shoplogs én wat foto’s zijn en ook een filmpje, dat vond ik een erg goede tip. Ik heb voor de rest alleen foto’s geplaatst, want voor de rest vertel ik alles in het filmpje!

Senna komt zich ook nog even uitsloven aan het einde van het filmpje!

Hebben jullie de afgelopen tijd nog wat leuks geshopt?

21 Reacties

 1. Sanne
  15 februari 2013 / 08:54

  Leuke aankopen, je hebt wel gelijk van de primark. De broeken koop ik daar zoiezo niet meer die gaan lubberen. Wat ik daar veel gekocht heb zijn de oversized truien en sieraden/tassen.
  &wat is senna leuk!

 2. 15 februari 2013 / 09:25

  Hele leuke aankopen! Ik heb zelf ook een tijd geleden de Essence nagellakremover met een geurtje gekocht, omdat ik die normale geur zo zat was. Ik ben blij dat ik hem toen geprobeerd had, want ik gebruik nu bijna niet anders meer. Ik heb alleen de roze variant ervan.

 3. 15 februari 2013 / 09:51

  Ik vind het zo jammer dat er hier geen Primark in de buurt zit, de schoenen zijn echt te gek!

 4. 15 februari 2013 / 10:06

  Ik heb dezelfde nagellakremover, een verschrikkelijke geur!!!!!! Maar hij werkt inderdaad wel.
  Je schoenen zijn echt super gaaf!

 5. 15 februari 2013 / 10:41

  Leuke shoplog!
  Super mooie palletjes van Essence!
  En ruikt de remover echt naar cocos?

  • 15 februari 2013 / 15:15

   De remover ruikt wel naar cocos maar niet overheersend. Je ruikt als nog meer een removergeur, dan een kokos geur.

 6. 15 februari 2013 / 10:54

  Ik vind je ballerina’s echt heel leuk. Ik hoop dat de Primark in Eindhoven snel open gaat, kan ik ze ook halen!

 7. Lana
  15 februari 2013 / 12:36

  wat zit je make up mooi! wat heb je op? kun je daar een keer een tutorial van maken?

  • 15 februari 2013 / 15:17

   Ik heb een look gemaakt met het Sleek Storm palette. Ik zal er eens een tutorial van opnemen, goed idee!

  • 4 maart 2013 / 08:35

   Vorige week of twee weken geleden heb ik geoown even omdat het moest, heb nl genoeg mascara’s, twee mascara’s van broujois gekocht bij de da. Deze waren 1 plus 1. Eentje van de day 2 night mascara en eentje van de wow mascara. Moet ze allebei nog uit proberen maar ben erg benieuwd. Vandaag nog een mascara van essence meegenomen, alhoewel ik dat eigenlijk nooit doe. In mijn beginjaren heb ik ooit als eerste een mascara van de da gebruikt, maar die klonterde onwijs, dus vanaf toen alleen nog maar duurdere merken gekocht. Nu eens kijken hoe essence het doet En van de catrice hidden world was ik na het proberen van de eye souffle9s zo enthousiast hierover dat ik ze allemaal maar heb gekocht. Soms heb ik geoown van die koopbuiten zeg maar na een toets, of een dag vrij of een onwijze kutdag nja soms heb ik geoown ff zin of het nu sale is of niet:p hahaXx Mariska

 8. 15 februari 2013 / 13:13

  Die nagellakremover heb ik ook gehad van Essence en vond de geur wel een stuk aangenamer moet ik zeggen! niet direct die vieze overheersende lucht.

 9. 15 februari 2013 / 15:49

  Leuke dingen heb je geshopt! Is altijd zonde met overspray daarom heb ik de blush laten liggen.. Liefs

 10. 15 februari 2013 / 19:13

  Lekker geshopt! Ik heb trouwens vandaag ook enorm veel gekocht- bij Action. Natuurlijk die nieuwe nagellakjes, twee kaviaarsetjes en nailartbenodigdheden. Ook de bodybutter en scrub die jij al eerder hebt laten zien.

 11. 4 maart 2013 / 20:20

  Ik ben eigenlijk wel op zoek naar een nieuwe facewash.
  Dus ik denk dat ik deze maar eens ga uitproberen !

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx