Shoplogje oktober ’12

Kun je het filmpje niet afspelen, klik dan hier

Ik heb weer eens een shoplogje voor jullie waar ik meerdere items laat zien. Vaak koop ik maar één of twee dingen waarvan ik het niet de moeite waard vind om echt een shoplog op te nemen.  Nu heb ik wel weer even wat leuke dingen geshopt waarvan ik wel denk dat jullie wel wat van deze producten kunnen waarderen en misschien zelf wel aan jullie (kleding) kast willen toevoegen.

Ik ben onder andere naar de Primark (Zaandam) geweest, dat is namelijk voor mij 5 minuutjes op de fiets! Daar ben ik eindelijk eens een keer goed geslaagd.  Hieronder wat foto’s wat ik daar heb gekocht. In het filmpje zijn nog meer producten te zien die ik daar heb gekocht.

Veel plezier met het bekijken van mijn shoplog!

11 Reacties

 1. 10 oktober 2012 / 08:14

  Oehh leuk!

  Liefs, Mariette
  PS. Je kan nog meedoen aan mijn winacties!

 2. 10 oktober 2012 / 08:17

  Dat losse kraagje is leuk! De lakjes heb ik ook- vooral de groene is zo mooi.

 3. 10 oktober 2012 / 10:01

  Hele leuke dingen heb je geshopt! De kleur van de broek vind ik helemaal geweldig en de lakjes zijn ook erg mooi. Zelf heb ik deze lakjes ook behalve het roze Essence lakje.

 4. Joyce
  10 oktober 2012 / 10:38

  Leuke sieraden en dat kraagje staat ook leuk op die trui die je daar aan hebt!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx