Showtime mascara van NYC

Budget mascara’s daar kan je toch nooit geen genoeg van krijgen? Steeds op zoek gaan en maar blijven uitproberen, tot dat je een paar budgetmascara’s hebt die je erg fijn vindt. Ik vind het bovendien ook zonde om al die dure mascara’s te gebruiken, want ik vind het juist leuk om af te wisselen. Gebruik ik die dure mascara twee keer, dan ligt die voor de rest van de tijd over datum te raken onder aan in mijn stash.  Daar heb ik dus weinig zin in, dus kom maar op met al die budget mascara’s. 

Wat zegt NYC over deze showtime mascara?

Als je één ding mee mag nemen tijdens je avondje uit laat het dan dit zijn: nieuwe NYC New York Color Show Time Mascara. Het geeft tot 8 keer onmiddellijk en extreem volume voor je meest indrukwekkende ogen ooit. De lage prijs is echter helemaal niet indrukwekkend. Dus zorg dat je klaar bent, want vanavond is het showtime!

 • Dual Power Complex versterkt de wimpers en maakt ze dikker
 • Geeft wimpers tot 8 keer meer volume zonder klonteren
 • High Control Brush zorgt voor separatie en geeft onmiddellijk volume en zorgt dat je er fantastisch en indrukwekkend uit ziet.
 • Vlekvrij en veegvast voor een zeer aantrekkelijk uiterlijk de hele avond lang
 • Oftalmologisch getest
 • Geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers
 • Panthenol en vitamine E voor gezond uitziende wimpers

Allereerst vind ik het ontzettend fijn dat deze mascara geschikt is voor gevoelige ogen en lensdragers, daar val ik allebei onder. Ik heb wel eens erg veel last gedurende de dag van mijn ogen en sommige mascara’s gaan irriteren, wat uiteindelijk lijdt tot irritatie van mijn lenzen. Ik moet meteen zeggen, dat sinds dat ik deze mascara draag ( inmiddels heb ik hem 14 dagen iedere dag gebruikt) nog geen last heb gehad van irritaties. Voor mijn gevoelige ogen is deze mascara dus zeer geschikt. Sommige budgetmascara zijn niet goed in hun houdbaarheid. Ik testte bijvoorbeeld een glamour doll mascara van Catrice, hartstikke fijne budgetmascara, maar na 4/5 uur zie je er uit alsof je de halve dag heb zitten huilen.  Dat heeft de Showtime mascara van NYC ab-so-luut niet! Deze mascara blijft zeker wel 14 uur zitten, langer heb ik meestal een mascara niet op, maar na 14 uur zat die nog zoals ik hem had aangebracht, dus ik verwacht ook nog wel dat je nog een nachtje kunt party-en.

Het borsteltje van deze mascara is klein, maar dat vind ik zelf erg prettig. Ik heb bij de meeste mascara nog niet de indruk dat een big brush nou zo ideaal is om mascara mee aan te brengen. Dit kleine borsteltje brengt mijn wimpers gelijk in model. De separatie van deze mascara vind ik ook erg fijn. De mascara separeert zowel mijn boven- als onderwimpers. De mascara verlengt mijn wimpers en brengt ook zeker meer volume aan. Ik heb eindelijk wat wimpers zo met deze mascara. Ontzettend positief ben ik over deze mascara!

Dat is ook tevens erg goed te zien op deze foto:

Komt deze look je al bekend voor? Dat klopt ik had de mascara op in mijn green eyes look!

 Deze mascara is voor €2,99 verkrijgbaar bij sommige filialen van Kruidvat en Trekpleister. Niet ieder filiaal beschikt over een schap van NYC.

11 Reacties

 1. 31 oktober 2012 / 08:01

  Ik heb deze mascara ook, hij is erg fijn inderdaad! Echt een budget topper 🙂

  Liefs

 2. 31 oktober 2012 / 09:29

  Een aanrader dus. Zodra ik mijn mascara stash op heb gemaakt ga ik deze halen!

 3. 31 oktober 2012 / 09:48

  Ziet er goed uit.. Ik ga binnenkort weer wat mascara’s weg doen, want die zijn niet goed meer.. Misschien dat dit de vervanger wel gaat worden!

 4. 31 oktober 2012 / 11:04

  Ziet er heel erg mooi uit en wat fijn dat die voor gevoelige ogen is. Ik gebruik nu altijd de Hema Sensitive, maar zou ook graag eens wat anders willen gebruiken. Deze verdwijnt dus zeker de volgende keer in mijn winkelmandje. Bedankt voor de review!

 5. 31 oktober 2012 / 18:35

  Ik heb hem ook en ik heb eindelijk de perfecte mascara gevonden!

 6. 31 oktober 2012 / 20:01

  Ziet er goed uit! 🙂 heb nog nooit een mascara van dit merk gehad

 7. 3 november 2012 / 11:19

  Deze heb ik laatst ook gekocht en ben er heel blij mee! Hij werkt echt goed!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx