Tip | Sint-winactie op FB

Even een kleine tip tussendoor.. Win op mijn FB pagina vier leuke vrolijke NYC lakken! Wanneer je mijn Facebookpagina volgt krijg je als eerste de leuke nieuwtjes te zien op en rondom Belessa.nl. Ook zijn er aparte winacties op mijn facebookpagina voor de volgers op facebook. Vandaag heb ik een Sint-Winactie online staan waarbij je vier NYC lakken kunt winnen!!  

Wat moet je daarvoor doen?

 • Volg BelessaNL op Facebook
 • Like, shared en reageer op de post met de winactie!

Succes allemaal!

5 Reacties

 1. 26 november 2012 / 13:58

  wat leuk zeg! ik ga gelijk even kijken 😀

 2. 26 november 2012 / 16:33

  Oeehh, heel leuk! Ik ga even een kijkje nemen .x

 3. 26 november 2012 / 16:48

  Leuke actie! Maar ik heb deze lakjes al, dus ik doe deze keer niet mee:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx