Sleek Candy Limited Edition palette

Ik ben gek op Sleek palettes! De verschillende thema’s, verwerkt in limited editions zijn mijn favoriet. Ik heb ze niet allemaal in mijn stash zitten, maar mijn collectie wordt steeds groter. Heerlijk vind ik het om te spelen met al die felle kleurtjes uit de palettes. Ik vind het erg leuk dat Sleek een paar keer per jaar een LE uitbrengt. Ik heb er in de afgelopen tijd al heel wat verzameld en de nieuwe LE sprak mij ook zeker weer aan. Zijn jullie klaar om je als een kind in een snoep winkel te voelen? Maak kennis met candy!

Het palette bevat de volgende kleuren: Strawberry Sherbet (roze matte kleur),  Bon Bon (roze shimmer), Parma Violet (paarse matte kleur), Apple Sour (shimmery groen) , Pear Drop (lime groene shimmer) , Flump (paarse matte kleur),  Liquorice (zwart matte kleur), Blue Fizzle (blauwpaarse shimmer) , Aniseed (rode shimmer) , Bubblegum (licht blauwe matte kleur, Mint Cream (groene matte kleur), Cream Soda (witte, parelmoerachtige shimmery kleur)  Ik vind het jammer dat er alweer een matte zwarte kleur inzit, die kleur zit er namelijk in bijna ieder palette. Ik gebruik de kleur eigenlijk nooit, dus in alle palettes zit de matte zwarte kleur eigenlijk bijna onaangeraakt in het palette.

Apple Sour en Fizzle zijn mijn favoriete kleuren.

De swatches! Wat een pigmentatie hè, zoals wij van Sleek gewend zijn is de pigmentatie altijd op. Daarom houd ik zo van Sleek! Betaalbaar en allemaal leuke kleurtjes in de collectie! Ik heb natuurlijk een look gemaakt met het palette en de look komt vanmiddag online. Er loopt ook een winactie waar je een Sleek palette naar keuze kunt winnen.

Boozyshop had laatst 20% korting op Sleek en daar heb ik dan ook snel gebruik van gemaakt. Ik bestelde Candy in plaats van voor €9,99, voor €7,99! Dus dat is een leuke korting!

20 Reacties

 1. 17 juni 2013 / 06:18

  zoete kleurtjes! Ik ben zelf iets meer van de natuurlijke kleuren 🙂

 2. 17 juni 2013 / 10:58

  Wat ’n toffe pigmentatie! Ik wil ‘m ook, haha ^^ Maar ’t zijn lastige kleuren om mee te werken denk ik…

 3. 17 juni 2013 / 11:07

  Dit palet ziet er echt super gaaf uit! En de pigmentatie is ook weer super zoals altijd bij sleek;-)! Deze wil ik wel!

 4. 17 juni 2013 / 11:28

  Echt een prachtig palette, ik vind de kleurtjes heel leuk! Alleen denk ik niet dat ik hier veel mee zou kunnen, aangezien ik het liefst donkere kleuren draag.

 5. 17 juni 2013 / 11:38

  Ohhh sleek 😀 😀 Wat een prachtige pigmentatie ;D

 6. chucky1012
  18 juni 2013 / 22:49

  Schitterend met prachtige kleuren! 😉

 7. 18 juni 2013 / 23:00

  Great minds think alike 😉 Ook ik kocht dit palette tijdens de Boozy 5 daagse! Ik was verliefd vanaf de eerste blik op dit palette, zocht swatches en gooide het palette in de vroege ochtend van de actiedag in mijn virtuele mandje 😉

 8. 19 juni 2013 / 22:09

  Damn, die kleurtjes! I’m in loooove <3 Dit palette gaat zeker op m'n wishlist, maar eerst je winactie ff tjekken! 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx