Sleek Eau la la liners

Ooh die naam is toch gewoon geweldig – Eau la la liners. Mijn favoriete merk wat online te verkrijgen is Sleek, heeft een nieuw product op de markt gebracht. Nieuwe dingen van Sleek moeten natuurlijk meteen getest worden.

De Eau La La Liners van Sleek zijn verkrijgbaar in 20 prachtige mooie kleuren. Ze zijn zeer gepigmenteerd, smudge proof en zijn ook nog eens waterproof. Maar dan ook echt super waterproof! Na een douchebeurt zaten de swatches nog op mijn arm. De Eau la la liners zijn niet alleen te gebruiken als eyeliner, maar ze zijn ook nog eens te gebruiken als lipliner, oogschaduwbasis, wenkbrauwpotlood of als blush. Zin in creatieve figuurtjes over het gehele lichaam, dat kan ook nog eens 😉

De goudkleurige heeft de naam Bullion, de bruine kleur Nutcracker en de roze Red Sky Night. De naam Red Sky night snap ik niet helemaal, want ik vind hem echt hartstikke roze!

Ik heb met de roze meteen een look gemaakt. Als oogschaduwbasis draag ik MAC Soft Ochre (paint pot) met daarover heen een laagje Catrice Oops.. Nude did it again. Ik vind de oogschaduw van Catrice een erg fijne basis, waardoor een lijntje op mijn ogen (ook met eyeliner gebruik ik vaak oops nude did it again) beter blijft zitten gedurende de dag.

Look met Red Sky Night. Ik heb express een look gemaakt met de kleur die apart is. Een goudkleurig potlood of een bruin potlood heb ik wel eens vaker in een look gebruikt, vandaar dat ik de roze in een look laat zien. De andere twee potloden, die komen vast en zeker ook nog eens een keer voorbij! De eau la la liners laten zich makkelijk aanbrengen en zijn ontzettend romig met het aanbrengen. Ondanks deze romigheid die ik erg fijn vind met het aanbrengen, blijven de eau la la liners ontzettend goed zitten. Ik heb Red Sky Night meer dan 12 uur lang op gehad en de roze lijn die ik op mijn bovenste wimperrand had gezet, was niet gaan creasen. Wanneer de eau la la liners opdrogen (dat gebeurt binnen een minuut) gaan deze liners geen kant meer op.  Ik ben erg tevreden over deze liners en ik vind het overigens echt tof dat de eau la la liners in zoveel kleuren te verkrijgen zijn. Ik zal deze liners vaak als eyeliner gebruiken, hoe tof is het om een apart kleurtje eyeliner te dragen in je look?

Sleek Eau la la liners zijn te koop bij Enchantra. De eau la la liners zijn verkrijgbaar in 20 kleuren en ze kosten per stuk €5,99.

18 Reacties

 1. 20 november 2012 / 10:05

  Mooie kleuren, mooie namen, mooie pigmentatie, love it.

 2. 20 november 2012 / 10:32

  Wat een mooie liners! Hoe krijg je het van je ogen of zonder dat je je een ongeluk boent?

  • 20 november 2012 / 10:43

   Het leuke is dat je helemaal niet hoeft te boenen. Ik ben een paar keer met mijn gezichtsreinigingsdoekje van Nivea over mijn oogleden gegaan en de roze lijn was zo verdwenen. Ik was eerst ook bang dat je flink moest boenen, maar dat is gelukkig niet zo!

 3. 20 november 2012 / 10:50

  Oee wat een mooie liners! en wat een toffe kleurtjes! Vind het altijd leuk een gekleurd lijntje boven het oog!

 4. Yasmin
  20 november 2012 / 11:02

  Wat is Sleek toch n mooi merk! Mooie liners met mooie pigmentatie zo te zien.

 5. 20 november 2012 / 11:36

  Ik heb de kanariegele gekocht voor een look en ik kan niet wachten om hem te gebruiken 😀

 6. 20 november 2012 / 13:52

  De kleurtjes zijn heel erg leuk en dan vooral de roze vind ik erg mooi. Ik was ook bang dat je enorm moest boenen, maar gelukkig lees ik dat dat niet zo is. Ik zou ze daarom zeker wel een keer willen proberen, want voor de rest klinken ze erg fijn.

 7. 20 november 2012 / 13:55

  Erg leuke kleurtjes, en de pigmentatie ziet er ook goed uit!

 8. Joyce
  20 november 2012 / 15:31

  Mooie kleuren!

 9. 20 november 2012 / 17:17

  Ziet er leuk uit maar zou het zelf niet snel kopen, gekleurde eyeliners / oogpotloodjes gebruik ik nooit, sowieso zijn het niet echt kleurtjes waar ik van houd. Voor mij bestaat er maar één kleur voor eyeliner en dat is inktzwart 🙂

 10. 20 november 2012 / 18:27

  oooh wat leuk! dan zullen ze het vast ook lang op de waterlijn volhouden!

 11. 20 november 2012 / 18:29

  Echt hele mooie oogpotloden met superpigment, echter gebruik ik niet zo vaak (lees: nooit) oogpotlood.

 12. 20 november 2012 / 22:06

  Moooi! Dit soort producten vind ik altijd zo fijn, ik weet niet waarom haha.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx