Sleek Showstoppers palette LE

Onlangs kon je mijn shoplog van The make-up spot zien op Belessa en ik beloofde dat de swatches er nog aan zouden komen. Vandaag laat ik de swatches zien van het Sleek Showstoppers palette, waar de meeste van jullie erg nieuwsgierig naar waren. Ik heb meerdere Sleek palettes in mijn stash zitten en ik ben vooral gek op de LE die een paar keer per jaar worden uitgebracht. Showstoppers is een palette met de allerbeste, mooiste en leukste kleuren uit alle andere Sleek palettes.

Normaal gesproken zijn de kleuren in het palette op elkaar afgestemd. In dit palette is dat echt niet zo, het is echt een warboel van kleuren bij elkaar. Ik vond het daarom eigenlijk nog best lastig om een ooglook te maken met dit palette. Ik vind namelijk niet alle kleuren matchen met elkaar voor een mooie look, maar ik heb er iets van weten te maken. Aan de kwaliteit van Sleek ligt het totaal niet en er zitten ook een heleboel kleuren bij die ik wel prachtig vind, maar ik vond het gewoon nogal lastig combineren.

De swatches, met echt booming pigment!

Een look gemaakt met de Paarse Au Naturel, de goude Bad Girl & de witte Me Myself & I!

Het Sleek Showstoppers palette kost €9,25 en is onder andere te koop bij the make-up spot!

Wat vind jij van het Showstoppers palette van Sleek? Ben je al bekend met Sleek?

15 Reacties

 1. 23 april 2013 / 06:37

  Wauw, wat een mooi palette! Prachtige look heb je ermee gemaakt 🙂

 2. 23 april 2013 / 06:40

  De pigmentatie is inderdaad weer dik in orde bij Sleek. Wat een mooie kleuren! Gaaf palette!

 3. 23 april 2013 / 06:57

  Wauw, dat pigment! Ik vind het een prachtig palette, maar ik snap wel wat je bedoelt met dat de kleurtjes niet echt allemaal bij elkaar passen in één look. Maar toch vind ik dat je er een hele mooie ooglook van hebt gemaakt! 🙂

 4. 23 april 2013 / 07:45

  Ik ben dol op Sleek en ik heb moeite om de ooglooks die ik met de palettes maak subtiel te houden omdat de kleuren zo gepigmenteerd zijn- het is al snel te opvallend voor mij.
  Je hebt een mooie look gemaakt!

 5. 23 april 2013 / 11:14

  Geweldige kleuren. En whoa! Die pigmentatie!

 6. 23 april 2013 / 11:34

  Wat een mooi palette! Ik ben nog steeds hartstikke blij dat ik het storm palette heb want dat is echt mijn favoriet!

 7. 23 april 2013 / 12:56

  Prachtig! Ik ga zaterdag hopelijk inslaan! Sleek here I come!

 8. 23 april 2013 / 12:56

  Heel mooi palette! al vind ik de look ietsjes minder helaas.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx