Some favorites

Koraalkleurige dingen, love it! Ik heb echt een obsessie met gekleurde dingen op dit moment. Knalroze, koraal, blauw? Het maakt mij niet uit als het maar gekleurd is! De afgelopen paar jaar is er ook heel wat kleur bijgekomen in mijn kast en ga ik bijna nooit de deur uit zonder iets gekleurd bij mij te hebben. De ene keer kan ik heel kleurrijk zijn in mijn kleding, maar soms zijn het ook de details die wat kleur aan mijn outfit geven. Graag zou ik nog wat neon roze items toevoegen. Een neon roze clutch lijkt mij nog wel wat en een neon roze top. Nou nog even op zoek naar de perfecte items. Voor nu even, some favorites! 

On the pics: Marc Jabobs Daisy on the go, love it! Helaas is dit luchtje bijna zo goed als op.. – CK One Rush, een perfect lieflijk roze kleurtje –  All time favorite, l’Occitane Shea Butter Handcream (is er nog een aparte review van nodig, ik zie tot mijn verbazing dat ik die nog niet op mijn site heb staan) & Koraal kleurige tas van Primark, van een aantal jaar geleden.

ByDanie Shop & Styleguide vind ik echt een verrassend leuk tijdschrift van Nederlandse Bodem!

Lovely earrings – Aztec earrings & de strikjes oorbellen, waarvan ik er tè lang eentje kwijt was. Gelukkig vond ik weer een strikje terug yeah.

17 Reacties

 1. 16 mei 2013 / 08:46

  Die tas is echt ontzettend leuk, echt helemaal mijn kleur voor een tas!!!

 2. 16 mei 2013 / 12:54

  Wauw, die tas! Die L’Occitane handcrème had ik ook, maar vond hem zó muf ruiken toen hij eenmaal ingetrokken was! Heel raar, want iedereen is er dol op!

 3. Debbie
  16 mei 2013 / 14:05

  Danie Bles is zooooo overrated

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx