Je verveelt je nooit met Speeleiland!

header_speeleiland (1)-Advertorial – Vroeger speelde ik een heleboel spelletjes op het internet. Ik ben nogal een type die erg snel verslaafd is aan spelletjes en als ik éénmaal begin dan kan ik mij daar ook echt uren mee vermaken. Naar mate ik behendiger werd met de computer, vond ik het ook erg leuk om spelletjes te spelen. Speeleiland behoort tot de 3 grootste online spelletjes websites van Nederland met duizenden spelletjes in allerlei uiteenlopende categorieën. Zo hebben ze bijvoorbeeld avontuur spelletjes, race spelletjes, highscore spelletjes en multiplayer spelletjes. Multiplayer spelletjes zijn ook erg leuk omdat je deze met 2 of meer personen kunt spelen.

Ik vind het erg leuk om racespelletjes te doen en dan vooral als je deze racespelletjes ook met meerdere personen kan spelen die je kent. Ik vind het erg gezellig om een avondje tegen elkaar te racen en ondanks dat ik meestal laatste word, vind ik het gewoon een leuke bezigheid. Naast het spelen van race spellen met een groep vrienden vind ik het ook erg leuk om denk spelletjes te doen, zoals Bejeweled. Dat is echt één van mijn favoriete spelletjes allertijden. Als ik daar éénmaal mee begin dan wil ik gewoon ook echt niet meer stoppen.

qqwqw

Speel dit bejeweled spel met heel veel diamanten, saffieren, robijnen en andere edelstenen! Probeer 3 of meer edelstenen van de zelfde kleur op een rij te krijgen. Zo kun je punten en onderscheidingen verdienen. Probeer ze allemaal te verzamelen.

Mocht je je een avondje vervelen, neem dan zeker eens een kijkje op de site!

Share:

3 Reacties

 1. 4 juli 2013 / 15:19

  Leuke tip, handig nu het vakantie is! 😀

 2. 4 juli 2013 / 16:01

  Hihi, dit herinnert mij aan de basisschool!
  Daar speelde ik ook altijd op Speeleiland, 😉

 3. 4 juli 2013 / 21:10

  Leuke tip, ik speel ook regelmatig spelletjes maar via facebook, ik zal hier eens naar gaan kijken. ( en wie weet een nieuwe verslaving ontdekken haha)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx