Spelen met de krultang

Iedereen heeft wel iets waar die niet helemaal tevreden over is. Zo heb ik een haat-liefde verhouding met mijn haar. De ene keer zit er wat slag in en vooral erg graag aan één kant. De andere kant hangt dan slap naar beneden.   Ook zijn er dagen dat het wel goed zit, vooral graag als ik naar bed toe ga, of de deur niet uit moet. Ik poste een foto met mij met de krullen op Instagram en ik kreeg er zoveel leuke reacties op! Bedankt allemaal voor de leuke reacties en ik besloot om het ook nog even op mijn site te delen.

De ene keer wil ik altijd een bos met krullen, maar de andere keer altijd het liefst stijl haar. Wij willen allemaal natuurlijk het liefst de mooiste kapsels van de catwalk. Zoals jullie vaker op foto’s zien heb ik mijn haren stijl/ of met een kleine slag erin. Het liefst stijl ik mijn haar zo vaak mogelijk, maar ik weet dat het niet goed voor mijn haar is.  Ook weet ik dat er mensen zijn – zoals mijn vriend – die het maar niets vind als mijn haar zo stijl langs mijn gezicht hangt.  In de onderkant van mijn haren zitten bruin lowlights in, die inmiddels alweer wat aan het vervagen zijn.

Ik heb mijn haren gekruld met de Remington Krultang (oude versie). Ik vind de stijl-en krultangen van Remington ontzettend fijn en deze zou ik jullie dan ook zeker aanrader. Ik heb wel vaker een goedkopere stijl- en krultang gekocht, maar ik ben nog zo tevreden geweest als over het merk Remington.

Ik moet mijn haren eens vaker krullen met speciale gelegenheden! Wat vinden jullie?

19 Reacties

 1. 15 november 2012 / 15:10

  Staat je heel erg goed! Mooi gedaan. En te veel stijlen is inderdaad niet goed he! 😉 Gewoon wat mousse inknijpen als het droogt, dan heb je die hitte-apparaten niet meer nodig, ben er zeker van dat je er zo ook prachtig uit ziet!

 2. 15 november 2012 / 15:19

  Ziet er leuk uit 🙂 toch weer wat anders maar staat je goed!

 3. 15 november 2012 / 16:51

  Leuk!
  Toevallig heb ik vandaag ook even gespeeld met de krultang ondanks dat ik van mijzelf ook krullen heb.
  Toch vind ik mijn eigen krullen nog even iets mooier!
  Maar als je stijl of slag hebt is het spelen met dit leuke ‘speelgoed’ zeker niet verkeerd!
  Staat je leuk Kelly!

 4. 15 november 2012 / 17:21

  Het staat je heel erg mooi! Ik hou altijd wel van krullen, ik heb ze alleen jammer genoeg niet

 5. 15 november 2012 / 17:44

  Ik droom mijn hel leven al van een bos krullen. Maar ik ben bang dat mijn haar te zeer beschadigd raakt door krultangen, dus laat ik het maar zo.

 6. 15 november 2012 / 20:34

  De krultang is mijn favoriete haartool! Ik heb precies dezelfde haat-liefde verhouding met mijn haar haha 🙂

 7. 15 november 2012 / 21:26

  Staat je leuk! Ik heb laatst een keer bij het Kruidvat een gekocht, sinds dien zijn we onafscheidelijk, haha!

 8. 15 november 2012 / 22:23

  Ik zag het al in een ander artikel, staat je supermooi meis!! Heel chique 😀

 9. 15 november 2012 / 23:47

  Mooi! Ik vind krullen je heel mooi staan 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx