STS 2012 | De cadeautjes!

Ik deed mee aan de Secret Twitter Santa die de geweldige Roxanne geweldig heeft georganiseerd. Jullie zullen mij vast wel hebben zien twitteren met de hashtag #STS2012 en een paar volgers vroegen zich ook al af wat het precies inhield. Ik ben zo ontzettend verwend door mijn Santa en ooooh wat was het proces rondom STS2012 leuk zeg! 

Hoe werkt het? Je trekt lootjes met een groep meiden, sommige ken je wel van hun blogs en sommige ken je niet. Je wordt verdeeld in twee groepen en dat is of je uit Nederland komt of uit België.  Je maakt een wishlist met vijf serieuze dingen waar je Santa ook iets mee kan en wat realistisch is! Je kunt elkaar anoniem vragen stellen om meer over je elfje en haar wensen te weten te komen. Je koopt één of meerdere cadeautjes van de wishlist voor tenminste €15,00 en je mag zoveel in het pakketje doen als je wil.  Je pakt je pakketje leuk in voor je Elfje en je stuurt het op een afgesproken datum op, om te voorkomen dat je pakketje veel te laat de deur uitgaat.  Het pakketje mocht pas worden geopend op 25 december om 10.00. Je opent het pakketje, maakt foto’s (zijn afspraken over) en je twitter erover! Voordat je je pakketje dus open maakt heb je geen idee wie je Santa is!! Of je moet heel erg de speurneus hebben uitgehangen, of je Santa heeft iets te veel hints gegeven haha. Ik wist echt niet wie mijn Santa was en het was een complete verrassing voor mij!!

En opennnnn maar!!! Ik had zelfs geen tijd om de tafel om te ruimen, zo nieuwsgierig was ik haha. Niet alleen ik was nieuwsgierig, maar mijn vriend en Senna waren ook niet weg te slaan bij het pakketje.

Wat heb ik allemaal gekregen?

 • Lief kaartje
 • Kattenboksbal voor Senna
 • Kattenspeeltje voor Senna
 • TBS Japanse Cherry Blossom douchegel
 • TBS Indian night Jasmine
 • een heleboel proefmonstertjes
 • Candy Canes
 • China Glaze Pizzazz
 • Sleek matte lipstick Amped

Wie was mijn Santa??? De lieve Linda was mijn Santa en ik had echt werkelijk geen idee dat Linda mijn Santa was. Ze was super actief met het stellen van vragen om zo het ideale pakketje samen te stellen en het leuke is dat ze niet alleen mij heb verwend, maar ook Senna! Ik had douchegels, Pizzazz en de Sleek lipstick op mijn wishlist staan, dus daar heeft ze zich erg goed aangehouden. Super bedankt Linda voor het samenstellen van dit geweldige pakketje, je hebt ons verwend!!

Senna is ook erg gelukkig met haar kerstcadeau’s!

Ik mocht zelf ook Santa spelen en ik had Kim getrokken. Ik ben erg blij dat mijn pakketje voor mijn elfje ook goedgekeurd is en dat ze er erg blij mee is! Ik vond het hele gebeuren rondom STS 2012 echt super leuk en mocht het volgend jaar weer georganiseerd worden dan doe ik zeker weer mee!! Mocht je nieuwsgierig zijn naar andere verslagen van STS2012 dan kan je dat lezen op de Secret Twitter Santa blog.

Zijn jullie verwend met de kerstdagen??

28 Reacties

 1. 27 december 2012 / 07:06

  Wat zijn jullie verwend! Leuk idee, zo’n Secret Santa:)

 2. 27 december 2012 / 07:27

  Je hebt echt leuke dingen gekregen! Ik vind het concept ook erg leuk klinken..

 3. dewi
  27 december 2012 / 11:44

  leuke cadeautjes!

 4. 27 december 2012 / 12:20

  Wat een leuk idee en je hebt inderdaad toffe dingen gekregen 🙂

 5. 27 december 2012 / 12:42

  Leuke spulletjes heb je gekregen allemaal!

 6. 27 december 2012 / 13:26

  Wat een toffe dingen heb je gekregen en aaah die laatste foto met je katje is zo cute!

 7. 27 december 2012 / 13:27

  wat ben je lekker verwend zegg!! leuke dingetjes heb je gekregenn!!

 8. 27 december 2012 / 13:39

  Echt heel leuk idee, leuke cadeaus ook. 🙂 En wat is Senna een mooie poes zeg!

 9. 27 december 2012 / 17:28

  Wat leuk om alle kadootjes zo weer terug te zien! Ik ben blij dat je ze leuk vindt. Vond het toch wel spannend wat je ervan zou vinden…
  Het was voor mij dit jaar de eerste keer en vond het ook super leuk!
  Die foto’s met Senna zijn echt geweldig! 🙂

  • 28 december 2012 / 22:03

   Ik vond het stiekem zelf ook wel spannend, stond helemaal te stuiteren met rode wangen toen ik mijn pakketje ging openen haha!

 10. Marissa
  27 december 2012 / 18:24

  Als ik dat had geweten had ik zeker meegedaan. Erg leuk!

 11. 27 december 2012 / 20:15

  super leuk om te zien 🙂 ik had me ook bijna ingeschreven, maar uiteindelijk toch maar niet gedaan.

  • 28 december 2012 / 22:02

   Waarom heb je het niet gedaan? :O Je had mee moeten doen, het is zo leuk!

 12. 28 december 2012 / 16:39

  Echt een leuk idee, je hebt hele leuke dingen gekregen 🙂

  • 28 december 2012 / 22:02

   De sfeer er omheen is gewoon echt zo gezellig!

 13. 28 december 2012 / 22:09

  Blij dat jij ook een super leuk pakketje hebt gekregen! (en gegeven natuurlijk!)
  Ik was ook superblij met mijn pakje!
  Als het volgend jaar weer wordt gedaan, ben ik zeker weer van de partij!

 14. 28 december 2012 / 23:05

  Leuke cadeau’s mijn sss pakje komt morgen online 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx