Style update H&M | Romantic Edge

Zo nu en dan vind ik het leuk om nieuwe collectie van de H&M te delen. H&M verandert zijn collecties continu en vandaag is er een collectie online gekomen die mij erg aanspreekt. Namelijk de Romantic Edge style-update. Naast de collectie met mooie combinaties van kleuren, vind ik de foto’s voor de collectie met al die mooie gekleurde bloemen tevens ook erg tof!  In de collectie is veel zwart wit te vinden, spijkerstoffen, luchtige chiffon jurkjes,  maar ook romantische maxi-dresses, gecombineerd met een stoer leer jasje. 

 

Mijn favorieten zijn het  streepjes hempje met luchtige rokje en het leren  jasje en de mooie lange witte maxi-dress.  Voor de rest zijn het echt prachtige inspiratiefoto’s! Wat vind jij van deze romantische collectie?

9 Reacties

  1. 13 juni 2013 / 21:05

    Ik vind het een mooi collectie! Ik ben persoonlijk wel echt een kleuren meisje, dus van mij zou het wat meer kleur mogen hebben. De stofjes en vormen vind ik daarentegen wel super!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx