Stylight | Dé fashion community

Stylight is een online fashion community waar verschillende webshops samenkomen op één website. Ben je op zoek naar een bepaald item waar je al dagen naar zoekt? Kijk dan eens op stylight! Het is niet meer een ontwerper of een tijdschrift die bepaald van hot and happening is, maar de gebruikers van Stylight zelf! Je kan je eigen profiel aanmaken binnen Stylight en de fashion, accesoires en schoenen ‘hearten’ die jij leuk vindt!  Dat doet mij wel sterk denken aan de website weheartit. 

Wat is Stylight?
STYLIGHT is een online fashion platform waar je kleding, schoenen en accessoires van de leukste en beste webshops kunt bekijken, vergelijken en bestellen. STYLIGHT bundelt het assortiment van al deze shops met vele verschillende merken op één overzichtelijke website. De eindeloze zoektocht naar je favoriete kledingstuk in verschillende online shops wordt hierdoor overbodig! Met de STYLIGHT zoekfunctie kan je snel en gemakkelijk precies de kleding vinden waar je naar op zoek bent. Wil je een mooie jeans voor overdag, het perfecte jurkje voor dat ene feestje, of een net overhemd voor naar je werk? STYLIGHT helpt je om het te vinden. Succes gegarandeerd! Door ons grote aanbod aan kleding, schoenen en accessoires ontdek je ook nog eens nieuwe bijzondere webshops, die anders verborgen waren gebleven. Online shopping wordt zo veel leuker en gemakkelijker.

STYLIGHT brengt de beste en leukste online fashion shops samen op één website. STYLIGHT staat voor een hoogwaardige presentatie van producten in een omgeving die uitlsluitend op mode gericht is. Wij hebben een fashionplatform voor ogen waar onze gebruikers talloze artikelen van vele merken kunnen vinden, die worden aangeboden door een groot aantal webshops. Op de detailpagina’s komen onze bezoekers alle belangrijke informatie over een product te weten en met slechts één klik belanden ze op de website van de desbetreffende webshop.

Ooh wat zie ik allemaal leuke en mooie kleding op de website Stylight! Hier een kleine selectie uit mijn ‘gehearte items’.  Erg leuk om rond te hangen op de site en ik kijk dan zeker zo af en toe of ik weer wat leuke items zie. Ik word door dit soort sites ook ontzettend geïnspireerd om outfits bij elkaar te zoeken. Je krijgt er verschillende nieuwe ideeën voor om setjes te matchen met elkaar, setjes die er misschien wel op lijken en je gewoon al in je kast heb liggen. Je hoeft niet perse van alles aan te schaffen, maar matchen met je eigen kleding is ook erg leuk!

Was jij al bekend met de fashion community Stylight?

2 Reacties

  1. 5 december 2012 / 22:31

    Ik had er laatst ook iets over geschreven. Het is een leuk concept.
    Liefs, xxx

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx