Sunshine nail-art

Er is een lange tijd alweer geen nail-art online gekomen op BelessaNL. Dit komt omdat ik mijn plezier in nail-arts was verloren. Van de week had ik weer eens zin om een simpele nail-art te maken en geinspireerd door het mooie weer en de zon die zich te lang heeft schuil gehouden, is er vandaag weer eens een nieuwe simpele nail-art!

De gele lak van China Glaze is Happy Go Lucky en de perzikkleurige is IV, beide lakken komen van oude collecties, maar zijn nog wel te vinden. De combinatie heb ik op de foto’s al twee dagen op mijn nagels en dat is voor mijn doen, een hele prestatie. Op mijn pink is wel een kleine chip te zien, maar nog niet storend genoeg om de nail-art er weer van af te halen. De meeste lakken liggen namelijk met of zonder topcoat, na een dag werken er al af. Deze combinatie heb ik gedragen in het weekend. Een simpele nail-art met twee kleuren, maar het is weer eens wat anders dan één kleur nagellak dragen. De nail-art heb ik gemaakt met huishoudfolie, klik hier voor de beschrijving, of hier voor een video.

11 Reacties

 1. 19 april 2013 / 15:30

  Leuke kleurtjes heb je gebruikt, mooi hoe ze zo ‘in elkaar zitten’ de kleuren.

 2. 19 april 2013 / 15:49

  Wauw, mooi gelukt!
  Lekkere vrolijke lakken:)!

 3. Jessy
  20 april 2013 / 02:23

  Fijn dat het goed blijft zitten! Ziet er lekker zomers uit inderdaad 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx