Super cosy sloffen

Super lieve zachtige poezelige pantoffeltjes aan je voeten, wie wil dat nou niet? Met deze donkere dagen zijn heerlijke pantoffels wel echt een musthave. Ik ben een ontzettend koukleum en voor mij geen avond zonder een heerlijk warm joggingpak, een warme kop (verse munt)thee en een dekentje om mij heen. Tevens lijken deze pantoffels nog op de beroemde Ugg-sloffen, maar dan wel een tikkeltje goedkoper. Ik zou graag de Uggs pantoffels willen hebben, maar oh wat zijn die duur voor een paar sloffen. Dan moeten wij het toch maar doen met look a likes, of andere heerlijke exemplaren. Ik kom met mijn paar de herfst/winter wel door!

Love to lounge, ideaal quote! Die houden wij er in, die past helemaal bij mij!

Jullie wilde meer (Primark)shoplogs zien. Ik moet meteen bekennen dat ondanks dat ik op een paar minuten afstand van de Primark kom, daar niet onwijs graag ga shoppen. Ik probeer dan wel de dingen die ik daar koop met jullie te delen, omdat ik weet dat wat Primark-fans mij volgen. Naast deze sloffen kocht ik nog leuke nagellaksetjes voor jullie!

Deze sloffen zijn maar €4,00, dat is toch een te leuk prijsje voor deze schatjes.

21 Reacties

 1. 2 november 2012 / 14:04

  Goede tip, deze ga ik halen. Zo lekker, vooral nu met het koude weer.
  Liefs, xxx

 2. 2 november 2012 / 14:07

  omg ze kosten maar €4? XD nice 😀 ze zien er echt fijn uit!

 3. 2 november 2012 / 14:12

  Dit lijken mij echt heerlijke sloffen om aan te hebben en ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Ik ben zelf ook nog op zoek naar sloffen, maar helaas is de Primark bij mij niet om de hoek haha.

 4. 2 november 2012 / 14:28

  Ah dat lijken me heerlijke sloffen! Ik heb zelf nep-uggs van de Action als sloffen, ook met van dat nepbont aan de binnenkant. Heeerlijk warm!
  Ik kan me trouwens voorstellen dat je niet zo graag bij de Primark shopt, al woon je er zo dichtbij. Ik woon er ook dicht in de buurt, maar ik ben er denk ik pas drie keer geweest. Ik vind de drukte en al die rommel op de grond echt vreselijk hihi, kan er nooit wat vinden. X

 5. 2 november 2012 / 14:36

  Ahw die lijken me zo lekker warm, me wanna haveee! 😀
  Ik kom ook niet zo heel vaak bij de Primark hoor^^

 6. Jantje
  2 november 2012 / 14:52

  Oooooh deze wil ik ook wel hebben! Woon helaas in Groningen en niet van plan om komende tijd naar een Primark te gaan. 🙁

 7. 2 november 2012 / 15:10

  Aaah, heerlijk lekker comfi zien ze eruit! Ik heb van de week lekker fluffy sokken gekocht, die zijn ook echt héérlijk voor de winter! ♥

 8. 2 november 2012 / 15:24

  Die zien er zo lekker warm uit, alleen jammer dat primarkt tever is om even snel langs te gaan..

 9. Joyce
  2 november 2012 / 15:45

  Wat een goede uggs look a likes sloffen! Zien er lekker warm uit!

 10. 2 november 2012 / 17:28

  Omggg ze lijken me zo lekker zacht en ze zien er super cute uit! <3

 11. 2 november 2012 / 19:08

  Ohh wauw, ik krijg er al warme voeten van als ik er naar kijk!

  Liefs

 12. Esther
  2 november 2012 / 19:15

  WAUW, deze post komt als geroepen!
  Woon in Limburg, dus geen Primark in de buurt, maar morgen ga ik winkelen in Rotterdam en had sloffen op me lijstje staan 🙂

 13. 2 november 2012 / 19:40

  Whaaa, als ik dicht bij de primark woonde he, wow vaste klant! De sloffen zijn echt heeeel cute!

 14. 2 november 2012 / 21:59

  OMy hoe leuk zijn deze sloffen, zou er bijna nu meteen direct voor naar rotterdam willen rijden.

 15. 2 november 2012 / 23:46

  Wauw, voor 4 euro zien ze er wel heel goed uit, en vooral heerlijk warm ^^

 16. 14 november 2012 / 08:55

  Die zien er echt zo gezellig zacht & warm uit. Ik weet niet of je ze altijd zo draagt of dat het gewoon voor de foto was, maar stiekem vind ik dat zulke fluffy sloffen het lekkerst zitten met blote voeten.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx